anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, astazi am folosit la farmacie o reteta falsa, facuta de mine. Am facut parafa in photoshop si semnatura pe un website. Reteta mi-a fost acceptata la farmacie. Pot sa am probleme penale?

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De luni te poti astepta sa-ti bata politia la usa...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți. Dar nu va căuta cineva rețeta ta, din miile de rețete.

| Frank51 a răspuns:

Nu prietene, doar probleme anale.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu. Nu sta nimeni sa o verifice. Dacă nu ai luat vreun antidepresiv care se da cu rețeta verde, ori ceva decontat atunci e ok. Dacă e o rețeta scrisă ca toate altele nu cred ca o verifica nimeni la câte au ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E reteta de la cnsas? Ai primit gratuitati? Ai primit medicamente care se dadeau doar cu reteta?
Stai calm ca si farmacistii dau medicamente pe sub mana fara reteta dar pentru care iti trebuie reteta.

Oricum farmaciile nu au capabilitatea tehnica si nici nu exista norme de a verifica autenticitatea unei retete.

Sper macar ca ai falsificat numele bolnavului happy

| L213A a răspuns (pentru anonim_4396):

Am falsificat numele bolnavului happy

| anonim_4396 explică (pentru L213A):

Oricum sunt camere de filmat.
Depinde ce medicamente ai vrut sa iei.
Mai bine incercai sa vorbesti in privat cu farmacistul sa ti le dea fara reteta, inventai ceva lacrimogen si jenant...
Cand ei dau medicamente fara reteta au mijloace ca sa se acopere, nu se risca pe ei insusi.
Dar daca ai falsificat reteta, riscul e doar al tau.

Vorbind strict de posibilitati, da este posibil sa ai probleme.
Vorbind de probabilitati, probabilitatea ca sa ai probleme nu poate fi estimata fara sa stim ce medicamente ai luat cu retetat falsa ( pentru unele e interes mai mare sa fie verificate si controlate)

Acum asta e, stai cu teama in chiloti.

| L213A a răspuns (pentru anonim_4396):

Am luat Rofedex, un antitusiv.

| Brizbriz a răspuns (pentru L213A):

"acum 35 minute | L213A explică (pentru fionel):
Am luat Rofedex, un antitusiv."

o sa vina cu mascatii pentru un antitusiv, o sa te bage la mititica, si o sa te trimita intr-o inchisoare rusa, unde vei avea foarte, foarte multi... iubiti

am luat in serios intrebarea asta, iar daca ai fi luat un opioid sintetic, te credeam, dar pentru un antitusiv, cred ca farmacista nici nu s-a uitat pe reteta

| darrio2007 a răspuns (pentru L213A):

Exista si alte antitusive pentru care nu este nevoie de reteta.
Ti-au cerut cardul de sanatate al persoanei respective?
In mod normal trebuia, pentru ca asa ceva nu se da fara reteta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Decat daca famacia a oprit biletul tau si pe viitor va verifica existenta doctorului, dar nu cred ca s-ar ajunge acolo. Daca iei medicamentele e posibil sa ai alte probleme.

| literallythesamebruh a răspuns:

Dacă se află, vei primi o amendă considerabilă.

| Saiko10 a răspuns:

Da nu frate cred ca cel mai bun mod prin care poti sa afli ar fi sa iti cumperi un megafon si sa megi prin orasi sa intrebi poate chiar te duci la sectia de politie locala si ii intrebi pe ei. sigur stiu.

| MiculUsar a răspuns:

Raspunde la msj pls

| TipulCyborg a răspuns:

Bine ca ne ai spus laughing Poate sunt polițist de cariera

| Andreyu34 a răspuns:

Poti sa mi faci si mie o reteta?

| Agabriela08 a răspuns:

Buna. Am nevoie de o rețeta(sau mai multe) falsificata. Crezi ca ma poți ajuta? Am mare nevoie. Pt Xanax. Scrie mi in privat, te rog.