Nu cred ca o sa sune la politie.
Daca ar suna ai putea fi invinovatit de depasirea legitimei aparari, in cazul pulverizarii omului, pentru caine el este vinovat.
S-a rezolvat problema, omul a vorbit cu o vecina care tine mai mult cu mine si a zis ca pe mine ma baga in p****a mamii si ca nu isi bate capul sa sune la politie. Ce om
Depinde de legea asta groaznica din Romania.
In ziua de azi daca omori o musca ai 7 ani de puscarie) (glumeam si eu putin cu musca)
Pai drept ar si asa: tu sa nu patesti nimic deoarece nu tu esti de vina ca,(virgula) cainele acelei persoane nu a fost echipat in caz de urgenta. Deci de aici rezulta ca: acel om ar trebui sa primeasca o amenda deoarece nu si-a echipat cainele care era violent. Tu nu ai nici o vina deoarece tu doar te-ai aparat de caine si ai calmat si acel om "turbat" precum cainele lui. In concluzie, n-are decat sa sune la politie daca tot vrea sa plateasca o amenda sau ceva de genu. Nu-ti face probleme. Eu nu cred ca suna deoarece este vina lui nu a ta.
Da, dar sunt minor. aici nu intervine vreo problema? ca am folosit un spray lacrimogen.
Nu cred, e tot autoapărare. Oricum nu te stresa degeaba, că nu cred eu că sună ăla la poliţie.
Doamne. in ziua de azi sunt tot felul de cocalari care-ti pot face rau si in casa. tu doar te aperi. stai calm
Nimic,omul nu a fost agresat de catre tine nu ai folosit o arma letala si ai actionat in defensa aparare asa ca stai calm
Probabil o amenda...Chiar daca nu e vina ta. In primul rand ala de ce nu iti tine cainele in lesa?! Si in al doilea rand cainele te-a atacat, nu a fost vina ta...Si tatal meu a facut tot cam asa, doar ca respectivul caine intra la noi in curte si chestii de genul asta, si i l-a omorat. Stapana cainelui a venit cu televiziunea si chestii, si s-au ales amandoi cu cate o amenda de 10 milioane.