Nu poti sa faci reclamatie la protectia consumatorului daca medicamentele au fost schimbate cu altele, aflate in termenul de valabilitate --- "reclamatia" a fost deja rezolvata!
La Comisariatele judetene pentru protectia consumatorului se poate depune reclamatie numai in situatia in care consumatorul nu ai ajuns la o intelegere pe cale amiabila cu vanzatorul sau cu administratorul unitatii --- vezi "cum depuneti o reclamatie" pe site-ul ANPC :http://www.anpc.gov.ro/articol/536/cum-se-depune-o-reclamatie
Da,eu iti dau dreptate o observatie isi are locul pentru ca din cauza greselii ei putea sa se intample ceva chiar grav.Dar eu zic ca nu trebuie sa mergi mai departe, sa ii faci rau pentru ca si-a dat seama de greseala si nu a vrut
Poti cere despagubiri, te poti duce pel TV cu filmarea...E ceva grav si inadmisibil despre care trebuie sa afle toata lumea.
Eu zic ca greseti facand o reclamatie mai ales ca si-a cerut si scuze si pe deasupra pare sincera numai din ce mi-ai zis tu.
Ti se pare normal asa ceva? sa vinzi medicamente expirate? Si mai ales ca le-a dat intr-un mod constient "mi le-a dat pe toate 3 legate cu o ata"
Protectia consumatorului. Reclamatie la Agentia Nationala Medicamentului.
Medicamentele expirate sunt extrem de periculoase si trebuie distruse.