| Taner13 a întrebat:

Ca tot a venit iarna eu si prietenii mei am vrea sa ne distram putin asa ca ne-am gandit sa legam saniile la masini. Este ilegal acest lucru atat timp cat nu se raneste nimeni?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca, daca e masina ta nu va avea nimeni nimic de comentat.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Este ilegal dar mai ales este riscant. Daca vreti distractie, faceti si voi putin efort, urcati un deal. Altfel, nu simtiti placerea.

| ALGator a răspuns:

Chiar daca pare nevinovat, poate deveni periculos, cu raniri, pagube si pierderea vietii. Deci nu legalitatea e prima chestie. Desi sunt convins ca daca un militian vede un ciorchine de sanii agatat de masina nu va intoarce capul in partea cealalta.
E de gasit alta joaca :-(

| Andrei665 a răspuns:

Nu se intampla nimin atata timp cat sunteti in siguranta

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

E ilegal. Si nu e "atit timp cit nu se raneste nimeni". Intrebarea e: "daca se va rani cineva?" Riscul e mare, asa ca mai bine alegeti o alta metoda.

| tickey a răspuns:

Nu stiu daca urmaresti stirile dar a mai facut cineva asta zilele trecute si a intrat cu sania pe contrasens si a murit. Nu vad de ce sa te risti aiurea pe asta. Daca vrei sa te distrezi du-te pe un deal.

| OldSoul a răspuns:

E ilegal daca se intampla pe drumuri publice, daca se intampla pe o proprietate privata nu sunt probleme pana la un posibil incident.

| vocea a răspuns:

Este ilegal si periculos.

| Felys a răspuns:

Si pentru o remorca trebuie autorizatie dapai pentru o sanie, normal ca este ilegal si interzis asa ceva, cata minte sa ai sa risti in halul asta?

| danielstanciu23 a răspuns:

Eu am făcut asta și nu este foarte periculos. Dacă ai un loc așa mai ferit de lume, eu zic că poți încerca. Dar trebuie bineînțeles să ai mare grijă

| GlowingShadow a răspuns:

E ilegal pe drumurile publice. In afara lor nu e, dar iti asumi riscul de a te accidenta.