Este ilegal dar mai ales este riscant. Daca vreti distractie, faceti si voi putin efort, urcati un deal. Altfel, nu simtiti placerea.
Chiar daca pare nevinovat, poate deveni periculos, cu raniri, pagube si pierderea vietii. Deci nu legalitatea e prima chestie. Desi sunt convins ca daca un militian vede un ciorchine de sanii agatat de masina nu va intoarce capul in partea cealalta.
E de gasit alta joaca :-(
E ilegal. Si nu e "atit timp cit nu se raneste nimeni". Intrebarea e: "daca se va rani cineva?" Riscul e mare, asa ca mai bine alegeti o alta metoda.
Nu stiu daca urmaresti stirile dar a mai facut cineva asta zilele trecute si a intrat cu sania pe contrasens si a murit. Nu vad de ce sa te risti aiurea pe asta. Daca vrei sa te distrezi du-te pe un deal.
E ilegal daca se intampla pe drumuri publice, daca se intampla pe o proprietate privata nu sunt probleme pana la un posibil incident.
Si pentru o remorca trebuie autorizatie dapai pentru o sanie, normal ca este ilegal si interzis asa ceva, cata minte sa ai sa risti in halul asta?
Eu am făcut asta și nu este foarte periculos. Dacă ai un loc așa mai ferit de lume, eu zic că poți încerca. Dar trebuie bineînțeles să ai mare grijă
E ilegal pe drumurile publice. In afara lor nu e, dar iti asumi riscul de a te accidenta.