Daca mai tii minte acum multi ani cand era Dragnea la putere s-a dat o ordonanta asa urgenta prin care le dadea lor voie sa fure sau ceva de genul. Atunci a avut loc o mobilizare masiva si s-au facut proteste si oamenii chiar au fost ascultati
Manipulare, foloase financiare și eventual politic. Proteste în stradă au fost în Georgia, de exemplu. La noi, oamenii nu se mișcă în sensul acesta.
A fost un 10 august, când se anunțau 1 milion de oameni. În final 100 de mii să fi fost și unii și acum se judecă că "au fost gazați".
Când vezi politicieni mișunând la aceste "proteste", îți dai seama că mulți sunt membrii de partid simpli.
Depinde pentru ce ies.
La ordonanța 13 a funcționat.
La tăieri de salarii, sporuri și ce altele mai face guvernul merge.
Când ieși în stradă împotriva unei decizii ccr bazată pe dovezi cum că un candidat a fraudat alegerile prezidențiale nu prea mai merge
În ce sens ca merge și nu prea mai merge?
Pai ordonanțe pe justitie cu dedicație pentru politicieni au fost retrase după proteste. Tu nu știi povestea oug13?
Când protestezi asupra unei decizii ccr care E susținută cu dovezi ce sa mai funcționeze?
Oamenii ies în stradă din cauza ordonanenței Trenulețul care mi se și mie dăunătoare, eu sper să rezolve ceva, cu toate că am observat că politicienii noștri când sunt cu bani publici în mână, au impresia că ei au dreptul să facă ce vor.
Adică ordonanță trenulețul?
Https://www.zf.ro/......n-22632816
Dacă ție ți se va părea ceva pozitiv ce vei citi aici, eu zic că oamenii aceia au motive să fie în stradă.
Informeaza-te de ce ies oamenii in strada.Informeaza-te si care este problema lor. Daca pe tine te doare fix in pl lasa-i macar pe ceilalti sa isi strige durerea.
M-am uitat. Nu mai e valabila întrebarea
Stai putin, intr-o intrebare tu ziceai ca ai fost chemat la proteste si nici nu stiai pentru ce, iar aici dai sfaturi oamenilor sa se informeze?
Cine dracu ti-a spus tie ca nu stiu pentru ce este protestul? Stiu, insa nu am de dat declaratii nimanui