| Sachiroo a întrebat:

Salut, TPU! Ce părere aveți despre Georgia Meloni și Erdogan? Am auzit multe telvziuni și site-uri, care susțin că cei doi sunt de extremă dreapta. Însă nu tot timpul televiunea spune și adevărul. Nu am mai auzit(până la AUR), să fie făcut un partid, din zilele noastre, extremist, ceea ce mă face să cred, că se poate aplica principiul:,, Proști, da' mulți, Măria ta!". Voi ce părere aveți. Vă rog să v-o susțineți, și cu o variantă prezentată de pe un site sau într-un clip. Ar fi bine, să fie cel puțin 3 surse diferite. După cum știți, un jurnalist trebuie să se informeze din cel puțin 3 surse diferite, că să nu fie dat, în judecată.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa te preocupe mai mult scoala, decat politica Italiei, ca-i mai indicata pentru anii tai.

| ALM2000RO a răspuns:

Meloni nu e extremistă. Sigur, are idei mai conservatoare, mai de dreapta, dar nu putem zice că ar fi neo-fascistă, adică de extremă dreapta. Nu cunosc realizările sau nerealizările guvernului condus de ea (unul de coaliție), căci nu trăiesc în Italia și nici n-am rude acolo. Dar fiind un sistem democratic puternic și stabil, nu ar putea nici să vrea să impună vreo dictatură de tip neo-fascist.
În Turcia e mai complicat. Au probleme economice majore, inflație uriașă și sunt în prag de criză economică, iar sistemul nu e prea democratic (e regim hibrid spre autocrație) iar Erdogan e extremist, fiind ultra-conservator și anti-progresist și cu o putere foarte mare.
De AUR nu-mi place în câte scandaluri s-au băgat și cum le-au mușamalizat, mai ales acela cu violul în tabăra de vară la organizația de tineret...nu-mi place că fac doar circ și consider că numai gura e de ei (să nu crezi cumva nici că aș fi fanul actualei guvernări).