Scuză-mă dar le cam încurci rău de tot în politică.
Ca să te clarific un pic.
1. Țara este o instituție socială. Ea trebuie condusă de cineva, de un grup de oameni. Poporul acesta trebuie să supraviețuiască și va supraviețui. Revoluția din 89 a schimbat regimul politic cu unul democratic, iar ceea ce trăim acum în politica românească este o consecință a evenimentelor de atunci.
Politică vine d la polis căci cetățile-orașe grecești vechi erau echivalentul țărilor de azi.
Astfel deciziile politice trebuie să fie în final pragmatice și să se bazeze pe situația reală.
Dta amesteci pe nemestecate Estul cu Vestul, cu ORIENTUL, scrii - STÂNGA(LIBERALI)?
Nu am cum să te clarific mai mult în asemenea condiții.
Ai dreptate, rectific, m-am grăbit, e evident că Liberalii sunt Centru Dreapta... Doar ca la noi în țară observ că e cam invers, dar nu mă înțelege gresit, nu-s fan nici PSD. Niciodată n-am votat cu ei și n-am să votez probabil. Asta nu inseamnă că vreau să influențez, întrebarea o voi șterge pentru că este un eșec... Nu mai are rost s-o corectez. Mulțumesc pentru corectare.
Nu, eu zic să o lași, și să îți spun de ce.
Cine a creat TPU nu știu exact ce a avut în minte. Dar a ieșit cel mai interesant forum de idei român pe Internet.
Sunt o mână de oameni mai activi, dta printre ei.
Dacă discutăm, ne clarificăm propriile idei, schimbăm opinii, discutăm în contradictoriu, poate ne unim și facem lucrurile să se miște, să se schimbe.
Voi încerca să răspund mai serios la întrebarea pusă de dta. Nu e un eșec, eu zic să continui.
Ati intrat pe forumul Softpedia?
DaciaRomania întreabă: