| Anslsifhf a întrebat:

Salut TPU! Ce se poate întâmpla dacă cineva s-a dat drept o fată de 15 ani iar tu ai 16 aproape 17 și iai trimit o poză nud la cerere pe telegram? (Era de fapt un băiat mai mare)

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se intampla nimic, fapta nu este infractiune si nici contraventie.

Răspuns utilizator avertizat
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate că o va răspândi in cercul lui de colegi/prieteni și vor râde.
Iar in tine, e posibil să fi văzut o c****, ușor de manipulat.
Lipsa de seriozitate, în primul rand, din partea ta.

| Mosotti a răspuns (pentru floresdemayo):

Sa rada colegii ca fraierii, si daca a pozat nud si a trimis nu e problema, nu a dat in cap la nimeni. Sa nu faci rele altora, abia atunci esti de ras.
Ca la nudisti la mare sunt penisuri goale si nu are nimeni treaba ca sunt filmati sau vazuti, ca aia sunt destui de destepti sa nu le pese de prosti care rad aiurea.
Neserios esti cand nu inveti, cand nu te duci la scoala, cand nu respecti, cand lipsesti de la munca, cand promiti ceva si nu faci.

Dar na, fiecare cum gandeste, e dreptul fiecaruia sa vad asta ca ceva neserios sau serios.
Insa noi romanii mai avem de evoluat pana sa ajungem ca vestul.

| floresdemayo a răspuns (pentru Mosotti):

Masotti, nu fi clown!
Iar daca ai fi, spectatorii ar arunca cu oua in tine, nu cu aplauze.

Posibil sa arunce cu oua, nu poti avea doar admiratori, dar aia open mind m-ar place cum gandesc. Stai sa vezi la nemti cum gandesc aia, fac swing si altele, ma depasesc pe mine.
Deci depinde de om, nimeni nu poate avea doar admiratori, sau doar cei ce nu-l plac.
Nu exista perfectiune nici in pozitiv dar nici in negativ.

| Crackman a răspuns:

Au ca
M ras... Nu ai 18 nu iti face nimic

| DovleacTurbat a răspuns:

Se poate folosi de acea poză ca să te șantajeze (asta in cazul in care ți se vede și fața).
Dar cel mai probabil e cu peronul pe partea dreapta și se excita când face rost de poze cu băieți.

| Anslsifhf explică (pentru DovleacTurbat):

E doar a parte din organ, nu am nimic cu fața

| Anslsifhf explică (pentru DovleacTurbat):

Deja l-am blocat și am șters mesajele însă a făcut ss.

| Mosotti a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Sunt curios cum m-ar santaja pe mine care nu imi pasa de ce zic prostii.
Pai da, la ala era cu peronu pe partea dreapta si se excita la poze cu baieti.

| floresdemayo a răspuns (pentru Mosotti):

"Sunt curios cum m-ar santaja pe mine"
Pe tine nu ar vrea nimeni sa te vadă gol, fiindca esti bătrân. ))

Nu acum la varsta asta, ma refer cand eram mai tanar, cu ce m-ar fi santajat? Ma refer la felul meu de a fi care nu-mi pasa de prosti (ca doar aia rad ca fraierii), si nu mi-a pasat, ce n-au mai vazut cucu gol?! Mare chestie.
Dar trebuia sa specific ca ma refer la trecut.

Aaa, daca faceam vreo crima si aveau dovada, da, m-ar fi putut santaja orice varsta aveam, dar nu asa.
Prin 2010-2012 mi s-a propus sa fac videochat ca aratam bine dat fiind faceam sala ca lumea, deci oricum ma durea la basca daca ma vedea cineva. N-am acceptat ca eram anxios si nu-mi ardea, anxietatea era cam sus prin perioada aia, altfel nu aveam treaba.