| AndreiNegru a întrebat:

ce se poate intampla daca te prinde Armata sau politia cu masca de gaze, haine de militar si un cutit la spate unde poarta militari si o cagula de jandarm pe fata?

13 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Amenda plus bataie!
Plus injuraturi de aici ca esti troll!
Baietica, nu ai teme de facut?

| AndreiNegru explică (pentru danbnz):

Nu sunt troll chiar as face asta. si in plus eu m-as duce putin in herastrau sa desfac bariela ca poate ma trezesc cu un glont in spate. laughing stii ca nici nu imi place legile astea? sa stau in casa.

| danbnz a răspuns (pentru AndreiNegru):

"stii ca nici nu imi place legile astea"
Lasa Herastraul deocamdata... daca tot trebuie sa stai in casa profita de ocazie si invata sa te exprimi corect.

Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns:

O sa te considere un idiot pentru ca nu asa te protejezi de virus.

| AndreiNegru explică (pentru Ineys):

Ba da atunci de ce *** e creata masca de gaze daca te protejeaza de radiati de virusi si de bacteri? si de gaze toxice.

| Ineys a răspuns (pentru AndreiNegru):

Masca de gaze te protejeaza de gaze nu de virusi.

| AndreiNegru explică (pentru Ineys):

Substantelor sub forma de gaze, vapori, aerosoli, picaturi, praf radioactiv si agenti biologici
da da pentru masca aia de gaze. laughing) ce ai spus tu e total gresit nu doar pentru gaze si pentru agenti biologici si virusi si picaturi de praf si de radiati.

| Ineys a răspuns:

"De ce sa nu o port?"
Pentru ca nu protejeaza impotriva virusurilor. Tocmai tu ai scris mai jos impotriva a ce protejeaza. Nu vad sa fi mentionat virusuri.

Ti-am zis, daca te prind aia te ia si la bataie, primesti si amenda cum au zis ceilalti, si te mai considera si un idiot.

Daca o masca de gaze te proteja de toate, de ce se mai chinuiau sa faca atatea?

https://www.cdc.gov/niosh/npptl/topics/respirators/factsheets/respfact.html

Ia si citeste.

| Sonia822 a răspuns:

Dosar penal pentru port de arma alba

| AndreiNegru explică:

Ca sa te aperi de coroanavirus. raspuns rapid.