Te poti muta daca ai acordul lor. Dar trebuie sa iti plateasca chiria si toate celelalte. Mă indoiesc să poti face tu asta la 16 ani.
Nu cred că e nicio lege care să îți interzică asta mai ales că ai acordul părinților.
De ce ai vrea sa te muti singur, ai bani de chirie si de facturi? Stai acasa cu parintii numai fi rebel razvratit, ai 16 ani nu faci tu ce vrei, trebuie sa asculti de parinti, mai ai pana faci 18 ani doi ani, vezi-ti de scoala, parintii tai sunt de acord sa te laase sa pleci asa de capul tau? Cine iti va platii chiria facturile mincarea? Sau unde mergi? Pleci din țară?
Si cine esti tu sa decizi asta? Poate omul vrea sa fie mai independent, care ar fi problema? Atata timp cat are sprijinul familiei de ce nu. Eu am plecat de la ai mei pe la 24 de ani si crede-ma ca mi-as fi dorit sa fi plecat mai de mult acum.
Dar tu ce te bagi, este treaba ta? Nu, asa ca vezi ti de ale tale numai lătra
Se presupune ca la 16 ani detii capacitate deplina pentru a munci! Ar fi ideal sa iti gasesti ceva de munca DUPA orele de scoaala pentru a participa partial la cheluieli. Oricum, mai mult de 4 ore nu ai cum munci.
Daca parintii tai au incredere in tine, stii ca vei fi supravegheat, vei merge la scoala, nu vad problemaRepet, daca parintii tai isi permit o cheltuala in plus.
Presupun ca ai si acordul lor sa muncesti ca sa te poti intretine singur.
Ca parintii tai nu vor plati toate cheltuielile pentru doua locuinte, plus o chirie. Ar fi mai ieftin sa stai acasa pana la majorat.
FreddieM întreabă: