| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

credeti ca Neagu Djuvara stia adevarul despre lumea in care traim? Totusi omul acesta a trait 101 ani, a prins toate cele trei epoci in Romania: monarhie, comunism, capitalism si a citit multe carti, el fiind nu doar istoric dar si diplomat, teolog, filolog, jurnalist. Este posibil sa fi stiut adevarul despre lumea in care traim mai ales ca el povestise in interviuri si in materialele lui cum era Romania inainte de venirea comunismului cum erau oamenii si ce schimbari au avut loc de-a lungul anilor. Povestise ca dupa comunism oamenii nu au mai fost uniti si ca comunismul a distrus unitatea nationala si sufletul in oameni, povestise cum au fost ucisi intelectualii si alte multe lucruri despre securitate si tratatul de la malta din 89'. Tot el povestise ca cei de dupa 89' au continuat sa distruga tot ce a mai ramas bun in tara asta si ca tot ce a fost rau s-a adus din afara. Sa nu uitam ca Arsenie Boca spunea ceva legat de viitorul Romaniei ca va fi inconjurata in flacari si ca multi vor pleca dar putin se vor intoarce si ca cei care au plecat dorind sa se intoarca nu vor mai putea si alte chestii, credeti ca e o legatura? Pentru ca noi in ziua de azi nu mai avem nimic Romania, nu mai are nimic, poate doar folclorul si ala dispare cu timpul. Foarte multi care au plecat in strainatate si au stat cu anii au spus ca atunci cand s-au intors nu s-au mai putut obisnui din cauza ca lucrurile s-au schimbat in rau, tinerii pleaca pentru ca nu au nici un viitor. Eu cred ca cei care mai stiu adevarul despre lumea in care traim despre oculta mondiala si evrei sunt cei care au facut parte din securitate si Iliescu ca doar e un mason si cei care lucreaza in SRI de peste 30 de ani. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Csander a răspuns:

Parerea mea proprie e ca nimeni nu stie cum merge lumea. E ok, sunt persoane puternice care invart o mare majoritatea de oameni si lucruri, dar ca sa stii exact ce vrea fiecare individ sau indivizi dintr-un loc, duce spre fantastic pentru ca cel putin unul de acolo n-o sa poata fi manipulat, unul singur iti poate darama totul.
De altfel, ceea ce au zis oamenii mai in trecut si se pare ca s-a adeverit, nu erau chestii chiar asa grele, pentru ca daca stai ani la rand sa meditezi asupra chestiilor de genul, cu siguranta poti vedea un oarecare viitor pentru urmatorii 50 de ani (aproximatie). Oamenii respectiv au gandit deschis, au vazut, au auzit si au simtit destule pr pielea lor cat sa-i faca sa stie in ce directie se duce omenirea intr-o anumita perioada de ani si aici nu e vorba doar de Romania, pentru ca sunt peste toti oameni care fac aceeasi chestie prin tarile lor, spunand ce o sa se intample peste 50 de ani (aproximatie iar).
Putini dificili sunt oamenii care vorbesc despre treburi ce inconjoara tot globul pamanteac, nu doa ro singura locatie, tara, continent, ci un totul la un loc, pentru ca acolo e ceva ce straluceste.

0 răspunsuri: