Nu stiu ce ti-a spus si ce ai inteles tu din ce ti-a spus.
In orice caz a gresit cand ti-a spus de zile lucratoare, posibil sa fi gresit cand ti-a spus ca te poti reprograma abia dupa trecerea perioadei respective.
Conform Ordinului MAI nr.268/2010, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"Art. 12.
(2) Candidaţii declaraţi «respins» la proba teoretică pot susţine o nouă examinare, numai după o perioadă de cel puţin 15 zile de la data declarării ca «respins»."
Programarea o puteai face chiar in ziua cand ai picat dar nu esti programat mai repede de 15 zile calendaristice libere, asa cum ti-am spus la o intrebare anterioara.
Nu trebuie sa astepti 15 zile pentru a te programa.
Dar nu ma au domnii de acolo in evidenta?
Nu te programeaza automat, trebuie tu sa o faci.
Dar aici ai raspuns altceva
https://www.tpu.ro/......le-sa-dau/
Nu am raspuns deloc altceva, am raspuns exact la ce a intrebat utilizatorul, el a intrebat cu numarul de zile si la asta am raspuns.
Nu a intrebat daca trebuie el sa se reprogrameze sau este reprogramat automat.
Si politistu de acolo de ce mi-a spus ca trebuie sa ma reprogramez doar dupa 15 zile lucratoare? ala nu mi-a zis ca ma pot reprograma iar din ziua când am picat.
ACTIUNEA de a te reprograma o puteai face imediat ce ai iesit din sala. Te duceai direct la ghiseul unde ti-ai facut prima data programarea si le spuneai: sunt tantalau, am picat sala! Vreau o reprogramare. DATA la care poti da din nou examenul teoretic este incepand cu a 16-a zi CALENDARISTICA (nu lucratoare) de la data cand ai dat si ai picat. In consecinta te programa peste 16 zile, sau daca nu erau disponibilitati atunci, in alta zi, dupa a 16-a zi.
Te poti (re)programa si singur online.
https://dgpci.mai.gov.ro/drpciv-booking/
Raspuns pentru ambele:
Profesoara ti-a facut prima programare.
Daca stii s-o faci o poti face tu sau o rogi sa-ti faca reprogramarea.
Nu stiu ce ti-a spus si ce ai inteles tu din ce ti-a spus.
In orice caz a gresit cand ti-a spus de zile lucratoare, posibil sa fi gresit cand ti-a spus ca te poti reprograma abia dupa trecerea perioadei respective.
Conform Ordinului MAI nr.268/2010, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"Art. 12.
(2) Candidaţii declaraţi «respins» la proba teoretică pot susţine o nouă examinare, numai după o perioadă de cel puţin 15 zile de la data declarării ca «respins»."
Brie_Raul_1995 întreabă:
anonim_4396 întreabă: