Da, poate, in plus te pot si amenda, conform Codului rutier, citez:
"ART. 100.(1)Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
6.conducerea unui autovehicul şi tractor agricol sau forestier care are montate anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori sunt uzate peste limita admisă;"
Iti vor retine certificatul de inmatriculare si nu vei putea circula cu masina pana nu le schimbi.
Da, iti poate lua talonul si numerele de inmatriculare, in realitate nu am vazut insa asa ceva pentru ca la noi politistul nu face si inspectie tehnica cum am vazut ca face politistul neamt sau englez, la noi garcea stie sa stea cu radarul pentru amenzi!
Ar trebui sa va maturizati si sa puneti cauciucuri adecvate vara anvelope bune de vara si iarna anvelope de iarna bune!
Oare altii suntem prosti ca dam zeci de milioane (lei vechi) pe anvelope : asa credeti voi cei care cumparati de la second hand, dar toti va mandriti ca si voi aveti masini! pai daca aveti aratati ca aveti buzunar ma sa le intretineti daca nu dati-le ma la casat.
Cu directia, discurile, placutele, anvelopele eu nu m-as juca, cat sunt de amarat fata de altii bogati la mine nu lipsesc si nu vor lipsi piesele acestea noi vreodata, daca n-am bani lasa masina in parcare ca exista si alte mijloace de tranport, doar melteanul care are permis de 6 luni de zile se crede buricul pamantului, pai altii ne-am nascut cu masini si stim cand sa le lasam acasa, in orase nu ai loc de melteni de astia cu bolizi de 800 pana la 3000 euro hai noroc si drumuri bune sa avem.
Sterse? poate foarte tocite!?!? Da, daca nu au carne cum se spune, cum vrei tu sa circuli in siguranta. Pune-ti intrebarea asta. Politia este pe locul 2. Pe locul 1 ar trebui sa fie siguranta ta.
Iulian99882 întreabă:
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: