Cilindru original polini 154cc, toba gianelli sport originala si dupa ce le ai pe astea 180 km/h cel putin daca ai un RS... eu il folosesc asa deja de ceva timp.
Salut raspunsul tau este de mare ajutor dar te-as ruga sa imi spui daca motorul emite acelasi sunet de scutar... Daca stau sa ma gandesc singura nemultumire a mea nu este viteza ci zgomotul
In mod legal nu poti si daca te prinde te-ai facut cu dosar penal pentru conducerea fara permis corespunzator, pedeapsa este inchisoarea de la 1 an la 3 ani.
Poti schimba motorul si sa te dai cu el, sansele sa fi prins sunt destul de mici. Cum iti place cazarea cu all inclusive la Balta Alba sau Jilava?
Cred ca este ilegal sa faci astfel de modificari fara a le trece in acte. De asemenea, daca depasesti limita impusa a categoriei risti dosar penal, intrucat ai conduce practic fara permis.
Daca modifici capacitatea motorului trebuie sa faci modificarile in actele masinii si sa-l omologhezi la RAR.
Dar daca te prinde risti sa ti se anuleze permisu+ amenda in cazul cel mai fericit, dar ti se poate face si dosar penal.