Întrebare recomandată | AlexBmxRider a întrebat:

Daca de exemplu pun un video pe internet si apara sigla unei firme are ceva? Stiu ca e cam stupida intrebarea...

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Atata timp cat nu incalci drepturi de autor si firma cu sigla nu are nimic de spus, nu se intampla nimic. Firma ar avea motiv sa fie lezata doar daca asocierea siglei cu videoul i-ar produce deservicii.

| mixxjim a răspuns:

Depinde a cui sigla este si cu ce scop o pui, te pot da in judecata pentru ca ai folosit-o fara acordul lor sau pentru ca ai obtinut beneficii pe seama lor, sau ca le-ai adus prejudicii de imagine. Daca e firma foarte mare si foarte cunoscuta (gen Microsoft sau Samsung sau mai stiu eu ce) mai bine renunta.

| AlexBmxRider explică (pentru mixxjim):

Am vazut ca multa lumea de exemplu face unboxing-uri(despachetari) si review-uri in care se vad siglele si nu patesc nimic thinking

| mixxjim a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Nu ai de unde sti daca aia patesc ceva sau nu, iar noi ti-am raspuns la intrebarea ta, nu la intrebarea legata de ce patesc ceilalti happy Tu faci cum vrei, numai sa stii ca motivatia cu necunoasterea legii nu te scuteste de efectele incalcarii unei legi atunci cand apare vreo situatie. Daca ai pus intrebarea inseamna ca stii tu ceva, deci faci cum vrei si cum crezi pana la urma.

| FrigiJderul a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Review-urile sunt legale: fac reclama

| AlexBmxRider explică (pentru FrigiJderul):

Si e legal sa faci reclama unei firme? fie ea negativa sau pozitiva?

| FrigiJderul a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Daca nu se ocupa cu ilegalitati, poti sa-i faci reclama si bunicii tale, si e legal.

| DayN a răspuns:

Poti fi dat in judecata daca este luata in vizor de firma respectiva

| xXsecretXx a răspuns:

Depinde...cum o pui si de ce i pui...dar nu cred ca se va afla decat daca e popular, oricum nu cred ca ar fi vreo problema, dar depinde de intentii
funda?

| FrigiJderul a răspuns:

Daca ai permisiunea proprietarului materialului, nu are absolut nimic. Altfel, depinde de al cui material il folosesti, ca sa stii ce se intampla: daca ai noroc, nimic. Dar daca esti gasit cu mata-n sac (si nu e greu), o sa fie sters, contul de Google probabil iti va fi banat, si, daca ai mare ghinion, poti fi dat in judecata pentru. copyright.

| telescuclaudiu a răspuns:

NU SE INTAMPLA NIK eu unu am postat multe videoclipuri si mi-a aparut firme de hayne si altele........SI NU MI SA INTAMPLAT NIK