| DorianCapone a întrebat:

Salut TPU, daca eu imi schimb buletinul de 18 ani inainte sa fac 18 ani, de exemplu il fac cu 3 4 luni înainte, pot face cont de superbet?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-are nici o legatura preschimbarea CI cu data cand devii major si ai dreptul de a juca la pariuri sau alte jocuri de noroc legale.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar daca cartea de identitate se poate schimba cu 2-3 luni inainte de data expirarii, legal NU-ti poti face cont pe superbet pana in ziua cand vei implini 18 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dupa cum spuneam si la cealalta intrebare... carta de identitate facut mai devreme nu te face si major.

| johnnny123 a răspuns:

Ești conștient că indiferent când îți faci cartea de identitate, data nașterii rămâne aceeași? Și că dacă nu ai 18 ani împliniți, nu ești încă major?

| ReddY25 a răspuns:

Te-as sfatui sa ramai doar cu CI si sa renunti la pariuri(o vorba din batrani spune ca te inscrii la cartea dracului)dar e viata ta, faci ce vrei cu ea.

| Javva a răspuns:

Toti fostii mei colegi de liceu care frecventau casele de pariuri si pacanelele au ajuns niste pierde-vara, fara bac, fara prieteni, care acum isi plang de mila si muncesc pe salarii minime pe economie in Romania ca ii mananca saracia. Mai stiu un caz in care un tolomac din asta si-a batut proprii parinti pana au lesinat pentru ca nu i-au dat bani sa bage la pacanele happy apoi mi-a cerut mie, am refuzat si apoi m-a blocat laughing daca asa vrei sa ajungi atunci mergi inainte tata, o sa ajungi un distrus mental, care n-o sa-si poata intemeia o familie si care o sa ramana fara nimeni langa el toata viata

| Sophieka a răspuns (pentru Javva):

Doamne Fereste sad bietii parinti, oare sunt bine acum? A chemat cineva salvarea sau ce s-a intamplat cu ei?

| Javva a răspuns (pentru Sophieka):

Habar n-am ce au facut dar stiu cert ca inca-s vii

| DorianCapone explică (pentru Javva):

Da vere, daca unu face asa nu inseamna ca facem toti asa, pur si simplu bag si eu 20 de lei acolo la distractie si dupa plec acasă, si plus d asta e vina parintilor nu vina băiatului ala, fiecare are un stăpân, daca vr asculti de el daca nu nu.

| Javva a răspuns (pentru DorianCapone):

Asa incep toti, bag si ei 5, 10, 20 de lei si dupa cateva saptamani ii ia boala, daca nu trec macar o data pe zi ii iau crizele, e o adictie grea asta, asemanatoare cu tigarile si bautura, unii se duc la psihologi, la popi si tot nu reusesc sa se lase, eu doar ti-am zis

| Sophieka a răspuns (pentru DorianCapone):

Opreste-te pana nu e prea tarziu.