Uzul de fals este atunci cand te folosesti de un act falsificat pentru a obtine ceva.
Infractiunile informatice sunt cele de piraterie, incalcare a drepturilor de autor, intrarea neautorizata in calculator, etc.
Pentru alte detalii cauta pe internet si o sa gasesti destule site-uri.
Poti gasi informatii pe profilul lui de Facebook sau sa soliciti informatii de la Facebook.
Si Facebook imi va da toate informatiile de mai sus? Sau in afara de a solicita informatii de la Facebook, unde maipot merge sa aflu?
Facebook iti poate da informatiile date de respectivul atunci cand si-a facut cont.
In alta parte n-ai unde merge pentru informatii.
Doar in cazul unei infractiuni ai putea face plangere penala si politia ar putea face cercetari pentru descoperirea faptasului.
Ce fel de infractiuni?
Orice fel de infractiuni care ar putea fi comise online, de ex. inselaciune, santaj, fals si uz de fals, infractiuni informatice, etc.
Scuze ca te intreb asta dar ce inseamna cand spui uz de fals sau infractiuni informatice? Da-mi un exemplu te rog.
Uzul de fals este atunci cand te folosesti de un act falsificat pentru a obtine ceva.
Infractiunile informatice sunt cele de piraterie, incalcare a drepturilor de autor, intrarea neautorizata in calculator, etc.
Pentru alte detalii cauta pe internet si o sa gasesti destule site-uri.
Aaaaa nu doar vreau sa aflu ce am scris mai sus. Unde pot merge sa aflu?
What, intri pe profilu lui si dai sa vezi mai multe informati unii isi pun localitatea etc ani familiea etc. Funda
Da dar nu imi apare nimic despre el