| 10Bubico a întrebat:

Daca primesc un mesaj jignitor pe facebook,unde pot merge sa aflu de unde a venit mesajul,cine si cum il cheama pe cel care l-a trimis, unde locuieste?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Uzul de fals este atunci cand te folosesti de un act falsificat pentru a obtine ceva.
Infractiunile informatice sunt cele de piraterie, incalcare a drepturilor de autor, intrarea neautorizata in calculator, etc.
Pentru alte detalii cauta pe internet si o sa gasesti destule site-uri.

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti gasi informatii pe profilul lui de Facebook sau sa soliciti informatii de la Facebook.

| 10Bubico explică (pentru Ioandelasal):

Si Facebook imi va da toate informatiile de mai sus? Sau in afara de a solicita informatii de la Facebook, unde maipot merge sa aflu?

| Ioandelasal a răspuns (pentru 10Bubico):

Facebook iti poate da informatiile date de respectivul atunci cand si-a facut cont.
In alta parte n-ai unde merge pentru informatii.
Doar in cazul unei infractiuni ai putea face plangere penala si politia ar putea face cercetari pentru descoperirea faptasului.

Ce fel de infractiuni? big grin

Orice fel de infractiuni care ar putea fi comise online, de ex. inselaciune, santaj, fals si uz de fals, infractiuni informatice, etc.

Scuze ca te intreb asta dar ce inseamna cand spui uz de fals sau infractiuni informatice? Da-mi un exemplu te rog. happy

Uzul de fals este atunci cand te folosesti de un act falsificat pentru a obtine ceva.
Infractiunile informatice sunt cele de piraterie, incalcare a drepturilor de autor, intrarea neautorizata in calculator, etc.
Pentru alte detalii cauta pe internet si o sa gasesti destule site-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti.as spune sa ignori, nu te baga cu prostii in discutie, vezi.ti de viata ca vor doar sa te enerveze.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Vrei sa-l bati te pomenesti

| 10Bubico explică (pentru FatUglyVirgin):

Aaaaa nu laughing doar vreau sa aflu ce am scris mai sus. Unde pot merge sa aflu?

| xXAlphaXx a răspuns:

Usor tigrule, nu da in el

| JustinDaniel a răspuns:

What, intri pe profilu lui si dai sa vezi mai multe informati unii isi pun localitatea etc ani familiea etc. Funda

| 10Bubico explică (pentru JustinDaniel):

Da dar nu imi apare nimic despre el happy