Dacă l-a deschis pe numele altcuiva, nu poate să își introducă cardul lui bancar, așa că chestia nu funcționează din start așa.
Ba a functionat, a depus bani cu alt nume
Cum adică bani cu alt nume? Dacă câștigă, nu îi poate scoate pe cardul lui, cu alt nume.
Da,a depus cu cardul sau care are numele diferit fata de numele celui ce i-a luat cnp ul dar nu a putut depune pentru ca trebuia sa trimita o poza cu buletinul pentru a verifica indentitatea, vazand asta a irosit toti banii si a dat inchidere cont
Nu este vorba de card furat ci doar de un cont facut, ma rog, un cnp dat la nimereala si un cont care necesita verificarea identitatii cu ajutorul unui act de identitate
Dacă nu a putut depune, în ce fel a irosit toți banii?
Aviator,ia depus da nu a putit retrage pentru ca nu a verificat contul
Al meu
Nu eu, nepotul meu
Logic ca trebuie pedepsit dar nu vreau sa apara acuzatii cum ca ar fi furat un buletin sau s ar fi dat drept alta persoana
Nu i sa fac tam tam dar nu vreau sa intru in conflict cu persoana cu cnp ul furat
Multumesc pentru sfaturi
A depus pe numele altuia. Să îl roage pe acela să verifice contul creat pe numele aceluia, și să îl roage pe acela să îi retragă.
E simplu, nu se intampla nimic cat timp buletinul acelui om cu care si-a deschis copilul contul nu depune o plangere la politie in acest sens. Oricine poate sa-si deschida cont la agentii de pariuri folosind alte acte de identitate insa daca titularul acelui act afla de asta atunci situatia se agraveaza mai ales daca persoanele in cauza nu sunt rude sau cunostinte etc. pentru a se intelege si a ajunge la un consens.
anonim_4396 întreabă: