Pentru proxeneţi da. Pentru traficaţii de droguri nu. Doar nu baga nimănui droguri cu forţa, cumperi doar dacă vrei.
Moartea ar fi o pedeapsa prea usoara. Sentinta pe viata ar fi mai potrivita.
Eu nu as fi de acord cu o astfel de pedeapsa, pentru astfel de persoane exista inchisoarea si, daca vei face si tu vreo boacana vei fi de acord sa mori?
Au fost zeci de postari cu asemenea subiect si mereu mi-am exprimat convingerea ca nu este bine sa fie reintrodusa pedeapsa cu moarte. Aceasta pedeapsa este ireversibila si sa ne gandim doar la existenta erorilor judiciare.
As fi de acord cu pedeapsa cu inchisoarea pe viata, fara posibilitatea gratierii sau eliberarii conditionate si cu regim sever de detentie pentru anumite infractiuni foarte grave, cum este si omorul.
Da as fi de acord la violatori de gravide si copii dar nu orice moarte...una cu chinuri
In mod normal, da.Dar tindand cont de cum este sistemul juritic romanesc ...probabil ca numai inocentii ar fi condamnati.Asa ca, mai bine nu.
Nu sunt de acord. Eu nu le-as da nici o pedeapsa, i-as lasa sa moara cu aceasta vina.
Nu sunt de acord, deoarece toti oamenii oricat de rai ar fi ei sunt oameni si au si ei niste drepturi.
Pentru crime și violuri da, dar pentru că a vândut unuia un gram de iarbă... să fim serioși.
Da,sunt perfect de acord.Chiar mi-as dori sa se intample acest lucru...M-am saturat de atatea droguri si fumuri...
Pedeaspsa cu moartea a fost scoasa din uz deoarece este contra principiilor umane! Cum stiti nimeni nu ne poate lua viata! Asa ca nu are rost sa fie discutata intrebarea asta! Daca te referi ca de ce au dreptul kilerii sa ucida atunci te gresesti ei nu au dreptul de aceia si sunt condamnati la inchisoare sau alte torturi!
Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare au ținut țara curată prin acțiunile lor. Pentru că noi suntem un popor ce facem treabă și respectăm reguli numai împinși de la spate. Nu știu însă dacă aș fi de acord cu aceasă pedeapsă dar macăr cu pedeapsa pe bază de torură aș fi de acord.
Pai nici prostituata nu ti-o baga nimeni cu forta... daca vrei o cumperi
EU unul nu sunt de acord cu moartea chiar daca cineva ar fi ucis-o de exemplu pe Bianca Dragusanu ( din contra Iasi multumii ]
Adica oamenii ce cred? daca eu omor pe cineva si ceilalti ma ucid pe mine persoana la care i-am dat headshot se intoarce la viata? Sa il pedepsesti da se cuvine dar sa il omori nu mi se pare corect.
Adica tu crezi cu ajutorul lui dumnezeu ca nu ai voie sa ii iei altcuiva viata dar in acelasi timp cum a facut el o faci si tu? Asta ar insemna ca si tu esti criminal. pentru dumnezeu nu conteaza daca era vinovat sau nu din punctul lui de vedere tot rau mare este!
Pentru toti cei descrisi nu...inchisorile noastre sunt (inca) destul de dure si o inchisoare pe viata va fi mai mult decat suficient, dar in schimp pentru pedofili si violatori, i-as castra asa cum fac polonezii.
Eu aici mă refeream la fetele tinute cu forţa în dughene şi obligate să se prostitueze. Deşi, majoritatea tot din vina lor au ajuns într-o asemenea situaţie.
Bună.
Pedeapsa pe viață este cea mai bună pentru astfel de categorii de indivizi ai societății, fără drept la apel privind reducerea anilor de detenție, etc.
Pa, pa.
Sunt dar sa fie dovezi clare ca respectivii sunt vinovati. Cine fura si bate sa fie trimis in desert sau la polul nord ca sa moara de foame si de sete.