| DEADEND a întrebat:

dati-mi exemplu de o Declaratie pe propria raspundere deoarece doamna diriginta mi-a cerut sa ii scriu una si sa i-o dau bunicului sa o semneze ca eu stau la el si ca el e cel care imi are de grija si ca el raspunde de mine deoarece mama e in alta tara.Care imi spune cat mai precis ii dau funda!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Declaraţie
Subsemnatul Ionescu Ion, legitimat cu C.I. seria.XX, nr. 123456, emisă de SPCLEP Icsulescu, la data de 05.05. 2010, domiciliat în Cucuietii de Deal, str.Xxx, nr.yy, judeţul Zzz,
Prin prezenta declar pe proprie răspundere, sub sancţiunea prevăzută de art.326 din Codul penal, că sunt bunic al lui Ionescu Cristian, elev in cl. a IX-a la liceul Aaa, din Bbb si acesta locuieste la mine, la adresa aratata mai sus si este in intretinerea si ingrijirea mea pe timpul cat parintii lui sunt in alta tara.
Dau prezenta declaratie, astazi 13.11. 2015, spre a servi nepotului meu la scoala.
Ionescu Ioan
Semnatura, asa cum semneaza el.

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Într-adevăr, răspunsul dat de @Ioandelasal este cel mai corect - deci, nu are sens să dau altul big grin

Eu am altă nelămurire : La ce anume îi trebuie Dirigintei o astfel de Declaraţie?
Pentru ce ţi-a cerut-o?

Toate cele bune!

| Peridava a răspuns:

Declaratie

Subsemnatul (numele bunicului), domiciliat in (adresa completa), declar ca minorul (numele tau) fiul lui (numele tatei) si al (numele mamei), nascut la data de (data nasterii tale) locuieste cu mine (si bunica, daca traieste, unchi, si cine mai este in casa), fiindu-mi dat in grija de parintii sai deoarece mama lucreaza in (tara) iar tatal (spui unde este).

Data Numele si semnatura bunicului