Pentru ca lumea citeste si intelege printre randuri atunci cand un om inteligent vorbeste, din simplul motiv ca nu au puterea sa inteleaga ce trebuie. Prostimea asociaza suveranitatea si conceptul de tara producatoare in locul uneia importatoare cu comunismul si implicit cu Ceausescu.
Pentru că vrea să ne dea gratis: Apă, hrană și energie - adică un fel de Apă, paie și bătaie, așa cum primeau vacile de la CAP-urile din vremea lui Ceaușescu.
Hai sa fim corecți. Georgescu bate câmpii fara sa exprime nimic. Și face asta pentru că analfabeții care îl votează să aibă impresia că omul e chiar inteligent.
Discursurile lui sunt goale de absolut orice mesaj, doar populisme ieftine. Iar tu pari a fi unul care s-au lăsat prostit de aparenta lui inteligenta...
Sa fim serios, ce propune el în glumele lui proaste nu sunt direcții către o Românie producătoare, sunt direcții către o Românie izolata se orice partener economic eficient
Pentru că este un rău ireparabil pentru România daca el ajunge la conducere.
Un personaj toxic, extremist, cu un discurs puternic populist și fără nicio soluție pentru o țară moderna. Un om care face elogii celei mai agresoare tari din lume, un om care dorește să desființeze partidele politice. Realizezi ce înseamnă asta? Practic cel mai direct și agresiv atac asupra unui stat democratic sa desființezi partidele.
Sa mai zicem ca e un mincinos cronic? De la funcțiile din CV, la invitațiile fictive făcute de Trump până la trădarea propriilor votanți cărora le spune cat de nociva e Europa și el fix acolo fuge sa ceară ajutor pentru propriul interes. Sa mai zicem că cineva care se da antisistem a avut funcții obținute pe spinarea PSD ului care e miezul sistemului.
Să mă zicem că omul se da cel mai mare patriot și suveran și el a trăit 20 ani in Austria.
Să mă zicem că vrea să schimbe sistemul corupt și el nu e in stare să își dovedească cheltuielile cu campania electorală?
Sa mai zicem de elogiile aduse legionarilor?
Mai vrei motive? Că mai am.
În primul rând, pentru că nu este ce susține că este: se prezintă drept un om anti-sistem, când în realitate este un om cu rădăcini în cele mai obscure și profunde cercuri ale sistemului (fosta securitate, fosta diplomație comunistă, etc)
În al doilea rând, pentru că mesajele lui sunt doar niște baloane de săpun fără nicio consistență. Susținătorii lui se bucură când aud că "statul român va controla companiile străine", dar nu înțeleg că lucrul ăsta ar însemna prăbușirea imediată a economiei (pentru că o asemenea măsură ar atrage după ea încetarea oricăror relații cu vestul, încetarea tuturor investițiilor externe în România, tăierea tuturor fondurilor UE și izolarea completă a țării).
În al treilea rând, pentru că este înconjurat și susținut de niște elemente extremiste deosebit de periculoase care nu ar ezita nicio secundă să folosească violența pentru a elimina orice formă de opoziție democratică dacă ar veni la putere.
În al patrulea rând, pentru că mesajul lui central, "suveranismul" ar fi urmat imediat de al doilea pas, despre care Georgescu nu spune deocamdată nimic: mai exact, îndepărtarea României de structurile vestice în numele "suveranismului" ar fi urmată imediat de revenirea României complet sub influența Rusiei.
Și în al cincilea rând, pentru că omul are evidente probleme psihice, după cum rezultă clar din zecile de declarații aberante pe care le-a făcut.
Bine "inteligentule", eu nu stau sa ma contrazic cu specimene, e cum zici tu.
@1onur îți zic eu ce au cu tine. Ești singurul care susține mizeria CG. Și e clar că ești prostit de el. Și e clar că nu poți realiza ce mare șarlatan e. Auzi 1onur. Și tu tot în Austria că și el, și tu tot patriot că și el, dar tu ai casa de 1 milion? Este ca nu dar îl lingi in cuuur pe marele suveran?
Cine intelege un gram de politica sau economie, nu are cum sa aplaude o criza precum "ridicarea lui CG" in alegerile prezidentiale.
CG este o marioneta formata de rusi, la fel ca Simion si Sosoaca. Ei se adreseaza incultilor, le spun povesti SF despre suveranism si "raul pe care ni-l face occidentul", pentru a le obtine votul, in scopul de a strica relatiile externe ale Romaniei, si a o aduce din nou neutra, sau chiar apropiata sovieticilor. In scenariul asta, Romania s-ar intoarce la nivelul de trai din anii '90, cand aveam democratie insa nici o relatie externa, iar economia noastra s-a prabusit complet.
In ultimii 20 de ani s-au facut foarte multe progrese, mai ales cu sprijinul UE. Cine a prins putin din vremurile de dinainte, si inteleg cu ce se mananca lucrurile astea, clar va alege sa ramanem in sistemul actual, occidental.
Iar cand iti traiesti viata linistit, te bucuri de salarii demne de UE, stii ca banii si infrastructura vin de la Bruxelles, Berlin sau Stockholm, dar vezi ca o glota de tarani prosti, lenesi si mai ales nevaccinati aleg sa inchidem din nou granitele, ca sa fim toti saraci (cum sunt ei si in prezent, pentru ca sunt inutili), normal ca te apuca dracii pe toata categoria lor sociala, incepand de la cei care le-a dat ideile proaste: Costica Georgescu asta.
Lumea considera ca un om care si-a făcut campanie pe social media nu poate fi onest! Plus ca exista și oameni care spun ca acea campanie a fost plătită de oamenii serviciilor
Omul nu e onest oriunde și ar fi făcut campania. Nu faptul că și a făcut campania pe tiktok e problema, faptul că minte, ca este controlat de forțe străine, că e antieuriopean, că vrea să fie un mic dictator. Sa fim înțeleși, asta e problema, nu unde și a făcut campanie.
Adică tu crezi ca o persoana care se promovează pe o rețea de socializare unde sunt numai maimutareli este serioasa?
Nu asta e esența.
Da, orice politician poate să își facă campanie unde vrea că să atragă toate masele de public.
Important e ce zice, nu unde
De ce aș iubi un prost? Și un om care învrăjbește poporul?
Bine, nici nu îl urăsc, așa cum spui, dar de iubit, nici vorbă!
Din cauza contra-ofenziei, pe (aproape) toate cararile.
Insa, multi nu stiu: reclama negativa deseori este mai eficace decat cele platite!
Generalizezi, nu toata lumea il uraste, vezi rezultatul din turul anulat.
De altfel ar trebui sa nu-l bage in seama, eventual sa-l dispretuiasca, avand in vedere toate minciunile pe care le-a debitat privind activitatea anterioara si toate idioteniile ce le debiteaza privind ce va face daca este ales, desi n-ar putea face majoritatea, doar ne-ar pune rau cu UE si NATO si majoritatea statelor ce sunt in aceste organizatii.
Ca are bani, stii melodia aia, toata lumea te uraste cand ai bani, toata lumea iti suge p*** daca ai bani, toata lumea-i dupa tine daca ai bani, daca daca, daca ai bani!
Este unul din motivele pentru care nu are cum sa fie serios
Nu mai conteaza stimabile rezultatul din curul anulat, atunci o multime de oameni au declarat ca au votat instinctiv, ca il promoveaza influencerii pe tik tok ca au tot auzit de el, si dupa ce au aflat care e treaba cu el au regretat, si aceia sunt foarte multi, mult mai multi decat cei care inca il sustin, dar stii cum e aia, care oameni ies in fata, nu mai zic acum.
Asta se aplica doar, daca esti tampit, poti fi pus la locul tau cu mediamentul potrivit si daca te apuci de citit, niste coaste rupte de jandarmi si te-ai linistit.
Asta pentru ca Anca Alexandrescu, face parte dintr-o familie care are afaceri oneroase cu Rusia, cum ar putea sa il urasca pe agentul rus nr1? E logic
E bine ce spui Sirius, si eu sunt pro la conceptul de tara producatoare, problema este ca Georgescu nu asta doreste de fapt, sunt doar niste abureli ca lumea sa il voteze, tot ce vrea el este ca Romania sa iasa din UE, ca sa poata sa fie ocupata de rusi si sa atace ucraina si din west, asta vrea el de fapt, restul sunt vrajeli populiste sa prinda la public.
Da pentru ca vrea sa ne dea gratis si noi vrem pe bani, de-aia il uram, adica cine esti tu sa vii sa ne dai gratis chestii, noua ne place cu bani multi, cu tot salariul daca se poate, sa mai ramana chew chew pentru noi si sa traim de azi pe maine )
Unde si-a facut campanie? Pe Tik-Tok, locul unde se rup in figuri toti manelarii si tiganii si cocalarii din tara, eu n-am cautat manele pe tik tok, si cu toate astea numai asta imi trimite algoritmul vietii, cat de serios poate fi un canditat care si-a facut capanie printre manele si tigani prosti? (zic prosti ca exista si destepti, nu neg)
Iti place sa fii fraierit si sa iti iei tepe Sirius? Trebuie sa intelegi ca ai pus botul la o prosteala si la niste minciuni ordinare, doar pentru ca el zice ca vrea sa faca aia aia aia, nu inseamna ca chiar asta vrea sa faca, daca nu i s-a dat dreptate nici la CEDO nici la Inalta Curte inseamna ca oamenii aia stiu ei ceva, nu crezi? Stiu ca prosteste lumea si intentiile lui adevarate sunt cu totul altele.
Nu trebuie sa-mi spui, stiu foarte bine.
Am subliniat doar ca nu toata lumea il uraste.
P.S. Raspunde utilizatorului care a pus intrebarea, nu-mi raspunde mie.