| Lecaalex123 a întrebat:

de la un timp vorbesc pe Facebook cu un,, doctor" din Bucuresti, nascut in oras la mine, am citit pe internet despre el cum ca nu ar fi doctor si l-a prins si chestii de astea undeva prin 2014, el mi-a trimis niste scutiri ( cu parafa lui) si in acel articol mentionand ca in apartament la el au fost gasite stampile pe numele lui.
Inf nu asta conteaza, el mie mi-a dat teapa cu ceva si vreau sa i-o fac si eu lui de 10 ori mai rau. El de jumatate de an ma dispera cu mesajele zilnic, imi propune o suma de bani sa imi faca un *** oral, bineinteles ca l-am refuzat. Odata a venit de la București pentru mine cu suma de 300 lei, doar a apucat de m-a dezbracat ca mi-am dat seama de gravitatea faptului si nu am mai vrut dupa, ce as putea sa fac?
El stie ca i-am trimis poze cu penisul meu, dar acele poze erau de pe internet luate si el mi-a pus la posta anumite produse pentru acele poze, care recunosc ca nu-s facute de mine ci luate.
! SI CEL MAI IMPORTANT. MENTIONEZ CA SUNT MINOR!

Răspuns Câştigător
| Geomire a răspuns:

Daca ii bate lanțul, poti sa te duci la sindicatul acela ce il au toti doctorii din România și sa il denunti. Ori la poliție, având în vedere că esti minor, este hărțuire sexuală, ai putea sa ii deschizi un proces, sa vorbesti cu părinții și sa le spui, sa iti iei un avocat și sa câștigi procesul. Ai un mare avantaj ca esti minor, si pedepsele sunt mai mari...Dar acum depinde si de raspunsurile tale date, în momentele cand te cauta. Daca ai dovezi clare si sigure, dă-l în judecată. Sau dacă nu vrei sa ajungi pana acolo, spune-i ca stii care sunt drepturile tale si ameninta-l subtil, baieteste, sa isi dea seama ca nu e ok ce face. Eu in locul tau m-as interesa de la un avocat in ce consta sa dau in judecata acea persoana. Sau m-as duce la poliție și as depune plângere împotriva lui. Dar cel mai rau ar fi sa depui plângere la uniunea medicilor din România sau cum se numeste, si l-aș baga in niste belele de nici mă-sa nu l-ar scoate. Multă bafta

1 răspuns:
| Lecaalex123 explică:

Mentionez ca am plicul la colete, si am si conversațiile