| FlAiser a întrebat:

Deci mi-am pierdut buletinul si as vrea sa stiu daca pot sa imi fac unul nou si daca da spuneti-mi cum? scuzati cateoria

5 răspunsuri:
| robyrey63 a răspuns:

Te poti duce la primarie da unde l-ai scos acolo dai si reclamatie ca ti sa fost pierdut si ca tr sa faci altul tr platit o taxa in jur de 50 de lei du-te cu un parinte si eu l-am pierdut de 3 ori pana acum laughing Acum mama nu mil mai da il tine la ea pana fac 18 xD

| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
In primul rand, te duci la politie/ unde se elibereaza buletinul si-l declari pierdut, si faci cerere pentru unul nou, sau discuti cu cineva de acolo sa iti dea toate detaliile. Cel mai sigur te va informa cineva de acolo. Bafta

| PopaIoana a răspuns:

Poti sa-ti faci altul. De duci acolo unde ti l-ai facut ultima data, le spui ce ti s-a intamplat, te v-or pune sa semnezi o foaia in care-l declari pierdut. Dupaceea trebuie sa platesti niste bani in plus din cauza ca l-ai pierdut si iti face altul.

| Cipri99 a răspuns:

Buna pai daca l-ai pierdut du-te repede la politie si spune asta pentru ca s-ar putea a cineva sal fi gasit si nu se stie ce fac cu el si de la politie iti vor spune ei ce trebuie sa faci.

| Iamnotme a răspuns:

Du-te la politie, declara-l pierdut, si de acolo iti explica ei happy