| Disperatu a întrebat:

laughing Deci vreau o parere in legatura cu aceasta problema.Am 19 ani si aseeara pe la ora 1 vorbeam cu prietena mea pe facebook.Stiti ca, cand primesti un mesaj pe facebook se aude un sunet specific.(nu pot sa il descriu) si sunetul ala care se aude atat de incet mi-a creeat probleme atat de mari laughing Azi cand urcam scara blocului sa ajung acasa si o vecina (vecina care are camera ei sub camera mea) si mi-a facut un show si o observatie de 20 de minute fiindca nu am lasat-o eu sa doarma noaptea din cauza acelui sunet si ca data viitoare va chema politia.Pai, intrebarea este urmatoarea: Eu am probleme cu urechea sau ea este nebuna? Cum ma sa te deranjeze acel sunet care nici macar nu se aude din alta camera si tu il auzi cu un etaj mai jos? Deci? Aveti ceva pareri, de exemplu, ce pot sa fac in aceasta situatie? laughing Funda celui mai bun raspuns.,;

2 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

As pune muzica la maxim sa isi dea seama ce e aia sunet care se aude. happy Vezi? De asta eu seara dupa ora 12 pun telefonul pe vibratii, bine eu stau la casa dar e enervant cand dormi. tongue

| razvanrux a răspuns:

Ea e nebuna, sonorul de la Facebook este incet