anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram într o scara de bloc și a chemat cineva politia, ne au luat datele după ne a dat afară din scara. Am o întrebare poate sa îmi dea amenda la ușă sau dacă nu mi a dat amenda pe loc înseamnă ca nu mai au treaba cu mine? Ca polițistul a zis ca ție îți dau amenda dar mă gândesc ca a zis în gluma ca făceam glume cu el. Poate sa îmi trimită amenda?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se poate sa-ti trimita acasa procesul verbal de constatare si sanctionare al contraventiei, dar nu cred asta. In orice caz, in asemenea situatii, sunt sanctionati toti, banuiesc ca politistul a fost chemat de vreun locatar pentru conturbarea linistii publice. Acum mai depinde si de varsta voastra.

| Tudor_Adrian_1998 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da a chemat o femeie batrana politia ca cica facem galagie. Vecini care intrau ne ziceau: Stati aici ca e cald si nu faceti galagie, noi am vorbit in soapta mai mult dar femeia aia batrana sta la parter si ea a chemat politia. Oricum amenda cred ca nu o sa imi trimita si daca o sa imi trimita asta e cred ca e de vreo 100 RON mai mult nu prea cred ca nu am facut nimic grav.

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Pai depinde daca ai facut ceva in bloc, sau doar erai cu prietenii?

| Tudor_Adrian_1998 a răspuns (pentru ToțiPentruUnu99):

Doar eram cu prietenii si fumasem o tigare.

| ToțiPentruUnu99 a răspuns (pentru Tudor_Adrian_1998):

Tigara* stai linistit..asa sunt unele babe..am si eu o baba in bloc care se enrveaza pentru orice prostie, si zice du-te la scara ta, dar eu zic: pai asta e scara mea rolling on the floor))