| Apatinio a întrebat:

Salut, TPU!
Fratele meu a avut un accident de muncă care a rezultat în căderea a numeroase kg de materiale (au fost îndepărtate de pe piciorul lui doar cu macaraua) din cauza unei șufe rupte. Ieri a venit un domn de la protecția muncii să arate filmarea dar înainte de prezentarea filmării a spus lucruri eronate de exemplu că nu era nici o șufă apoi că a mutat el cu mâna acele fiare chiar dacă el controla 2 macarale (obligat de șef) având 2 telecomenzi în mâna fiind imposibil să facă așa ceva. Acesta a refuzat trimiterea filmării spunând că nu are voie și nu a arătat filmarea cap coadă ceea ce îmi dă de înțeles că mușamalizează situația. La telefon treabă a stat diferit dându-și seama că e înregistrat și astazi revine.Deci exista ceva lege ce îl obligă să ne dea filmarea să ne uităm la ea noi în familie cap coadă să analizăm situația?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cercetarea accidentului este obligat sa va permita sa vedeti filmarea, daca nu o face si il scoate vinovat pe fratele tau puteti sa-l dati in judecata si nu cred ca va musamaliza accidentul.

1 răspuns: