Iei pe rand fiecare capitol din cartea de legislatie rutieta (cu teste).
Citesti legislatia de la capitolul respectiv apoi faci testele, tot asa la fiecare capitol.
Degeaba faci chestionare daca nu stii teoria. Ai putea invata pe de rost intrebarile si raspunsurile, dar sunt peste 1000, deci mai bine inveti teoria si deduci raspunsurile.
Semne de circulatie, sensul giratoriu, si toate cele! Rupe chestionarele. Eu n-am pus deloc mana pe carte, doar chestionare.
Roaga-l pe instructorul tau sa mai participi la cateva ore de legislație, cel putin la ce nu te descurci mai deloc. Mai invata din carte, uita te la video-uri pe care le gaseste pe Youtube, fa mai multe chestionare.
Citesti decretu' de 10 ori si dupa faci chestionare ca spartu pe DRPCIV, iar intrebarile care nu le gasesti raspunsul in carte, le memorezi.
Unde gasesc decretu? imi poti lasa un link?
Frate,decretu e cartea aia de legislatie pe care o poti cumpara chiar si de la scoala de soferi unde faci orele de condus. Daca nu, o poti comanda si de pe internet.Nu sunt sigur daca gasesti cartea pe internet sa o citesti dar iti las un site destul de bun dupa care poti sa inveti:http://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie.