| ma3ryian a întrebat:

In urma amenzii luate de 2500 de lei uitandu-ma azi pe PV am observat ca numarul masinii mele este gresit. Eu am numar provizoriu SV 02786 iar politaiu a scris SV 02785. Sa inteleg ca amenda e nula e viciu de procedura? Ce drepturi am in cazul asta?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Atunci fa plangere contraventionala, n-ai nimic de pierdut, cu exceptia cazului ca iti respinge plangerea, vei plati atunci 2.500 lei in loc de
562, 5 lei cat era daca plateai in 48 de ore.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa fie anulata amenda numai pentru acea greseala dar n-ai nimic de pierdut, asa ca poti depune plangere contraventionala. Si apoi se poate sa fi facut sasele asemanator cu cinci.

| ma3ryian explică (pentru Ioandelasal):

E 5 nu sase, am un sase facut si e altfel.

Am redactato o s-o pun la judecatorie la Iasi vineri.

Pot sa trimit si prin posta cu confirmare? de ce acte e nevoie ce trebuie sa contina plicul trimis?

| Ioandelasal a răspuns (pentru ma3ryian):

Da, se poate.
La plangere trebuie sa anexezi copii ale p.-v.c. si adeverintei cu care ai circulat, daca numai motivul acela il invoci. Daca invoci si alte motive atunci trebuie sa le probezi. De asemenea trebuie sa anexezi dovada platii taxei judiciare de timbru de 20 lei.

Multumesc. Asa voi face.

| Ioandelasal a răspuns (pentru ma3ryian):

Atunci fa plangere contraventionala, n-ai nimic de pierdut, cu exceptia cazului ca iti respinge plangerea, vei plati atunci 2.500 lei in loc de
562, 5 lei cat era daca plateai in 48 de ore.

| KenNine a răspuns:

Nu cred dar se mai intampla.tot trebuie sa o platesti sa o platesti deoarece e pe numele tau.Dar cred ca ei(politisti) iau doar o penalizare.