| LohneheriusAy a întrebat:

Salut TPU! In urma cu 2 ani, m-am inscris in partidul AUR, fiind mai mult luat de valul de entuziasm ce inconjura acest partid, iar acum cu atat mai putin ma identific cu cele promovate de ei. Problema este ca m-au sunat sa imi ceara o cotizatie de 100 lei, pe care evident, nu am platit-o, fiindca pur si simplu nu vad rostul sa o fac ( tocmai am terminat scoala si sunt la faculta, deci nu am nici o sursa de venit ). In seara asta, m-a sunat cineva de la ei de la filiala, spunandu-mi ca cica vrea sa ma bage pe lista sa merg la anul la sectia de votare, unde se da 800 lei pe zi, prezenta fiind de 5 zile acolo, dar cica au o problema cu asta ca m-ar lua, dar nu le-am dat cotizatia asta, si pana maine sa le dau banii daca vreau sa merg la sectia de votare din partea lor. Eu sincer, suspectez ca e ceva teapa, numai sa scap milionu' si sa ma lase balta, ca de unde si pana unde le pasa lor atat de mine, sa imi mai si dea 800 lei × 5 zile?
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Este teapa. Daca nu iti e musai sa ai acest numar de telefon pe care il ai, il poti schimba si scapi de ei.

Intr-adevar se cere o citozatie in partide. Am fost si eu implicata intr-un partid cu ani in urma dar nu am platit cotizatia...Cand am vrut sa platesc lunar, toti erau la tigara, la o laba (sa ma iertati de expresie ) si m-au intrebat unde ma grabesc? Asa corecta sunt? Este timp sa platesc mi-au spus... Apoi dupa ceva timp ne-am trezit ca ne cer pe lunile de cand activam si nu am mai platit nimic.Am si renuntat la ei, nu m-am mai dus, intre timp am schimbat si numarul de telefon si cu asta basta.

38 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LohneheriusAy):

Inca odata, cat de greu este sa intelegi. Esti membru de partid trebuie sa platesti cotizatie.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LohneheriusAy):

Bai la ce greu de cap esti... chiar te potrivesti in partidul ala.

Tu intelegi faptul ca fiind membru de partid trebuie sa platesti cotizatia?
Tu intelegi ca daca nu platesti cotizatia nu mai esti membru de partid?

Sa fii trimis la sectia de votare prima conditie e sa fii membru de partid. Asta inseama sa platesti cotizatia. Pe urma ca te trimit sau nu e alta discutie. Daca e clar ca nu vei fi trimis daca nu platesti cotizatia.

Ce e asa de greu de priceput?

Acuma fie vorba intre noi, ce sa cauti tu la sectia de votare daca nu intelegi treaba asta banala cu cotizatia? Probabil te vor trimite pentru a face scandal acolo, cam asta face Aur.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LohneheriusAy):

Si eu, dar mai exista unii religiosi care au un simt al realitatii. Eu nu vreau sa ii fac pe altii sa gindeasca ca mine, dar vreau sa ii fac SA GINDEASCA. Problema e ca multi dintre ei nu gindesc, doar sunt efectiv niste oi ghidate de altii. Nu o sa fii lichidat, ci o sa fii muls, stai tu calm. Nu te baga nimeni in biserica cu forta, insa iti baga mina in buzunar cu forta. Uite toate scumpirile care genereaza bani la buget mai mult decat producatorilor sau retailerilor, uita-te la atrocitatile fiscale care se discuta. Si am doua firme in administrare, stiu ce vorbesc. Din pacate.

| Holiday a răspuns (pentru Sistemulxxl):

"AUR nu minte."

AUR esista doar pentru ca exista analfabeti functional.

| Violleta2022 a răspuns (pentru LohneheriusAy):

Am fost intr-o asemenea comisie de votare si NU am primit nici un ban, fiindca toate acele posturi sunt luate sunt oferite VOLUNTARILOR, care nu au cazier patat, nu au dosare penale pe rol, amenzi samd.
Eu cred ca este o mare teapa, de la ala care te-a sunat sa le donezi bani.