Nu stiu pentru ca este noapte, daca era zi, era normal in alte tari politisti umbla ziua imbracati in civili ca sa ii poata prinde pe infractori mai repede.
Nu David! Nu este nici "normal" si nici legal sa sa opresti pe NIMENI fara un motiv "INTEMEIAT" (oricat de "STATAL" ai fi) si-ntr-o instanta a frumoasei noastre tarisoare, asta ar trebui a se pedepsi fara doar si poate ca "abuz in serviciu"(CP si CPP)
Vezi tu David, mizandu-se pe faptul ca oamenii nu-si prea cunosc propriile "drepturi", se fac si toate abuzurile de orice natura!
Alexsiatat
Nu cred ca ai gresit.E normal ca in momentul in care abordezi pe cineva sa te prezinti.Partea cu civilul..nici asta nu prea e normala, dar ce mai e normal in ziua de azi?
Dupa parerea mea daca ar fi niste politai adevarati ar fi trebuit sa poarte uniforme.Insignele ar putea fi falsificate si daca zici ca erau doar niste oameni civili nu, nu aveau dreptul sa te interogheze.Da ai gresit ca nu ai insistat sa le aflii numele pentru ca puteai sa declari la politie tot ce s.a intamplat. Orcum daca o luam in alt mod ai facut bine ca le-ai spus ce vroiau sa afle pentru ca putea sa iasa urat.