| Adri2000 a întrebat:

Locuiesc la țară și de când ne-au asfaltat drumul se merge cu o viteză foarte mare fiind și linie dreaptă de un kilometru! Eu vreau sa montez la mine la poartă și la vecin câte un limitator de viteză pentru a nu mai trece "șmecherii" cu viteză! Pot face acest lucru? De unde pot lua aprobare? Sau cui mă pot adresa pentru a pune limitatoare? Vă mulțumesc!

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Impreuna cu vecinul depuneti o cerere la primarie. Daca cererea va fi aprobata primaria va cere acordul politiei rutiere si apoi va monta limitatoarele. Mentionati in cerere ca sunteti dispusi sa platiti valoarea limitatoarelor si primaria sa plateasca numai montarea si poate se va rezolva.

| mgtow a răspuns:

Nu respecta soferii daca pui limitatoare. Poate un mcv realist pus asa la misto sigur ii va incetinii

| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu poti face acest lucru, fiindca este ilegal.
Depinde ce hotaraste Primaria sau Ministerul drumurilor si Podurilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu poti monta tu nimic pe drumul public. Doar primaria poate

| sierra1 a răspuns:

Ești in localitate sau in afara ei?

| NoisyLight a răspuns:

Doar primăria poate monta, cu aprobarea poliției rutiere. Du-te la primărie și explică-le situația.

| Emengir a răspuns:

Cel mai probabil ar trebui sa te consulti cu primaria.

| Adri2000 explică:

Stiu ca nu il pot monta eu, era cu sensul că îl pot cumpara eu, din banii mei, ei doar să îl pună!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Adri2000):

Daca pun niste camile de bun-simt, nu o sa respecte pana nu isi fac praf masina vreo 2-3, sa vezi ce respecta dupa aia... happy Asta era pentru mgtow, in principiu.