| RobiD a întrebat:

Salut TPU,m-am despartit recent de prietena mea care e din alta localitate,ea si-a gasit pe altcineva si acea persoana m-a amenintat la telefon ca ma baga in spital,ca o sa ma faca sa imi schimb domiciliul,sa imi schimb numarul de telefon,contul de facebook, ca daca mai calc pe acolo imi rupe picioarele, etc.Problema e ca eu trebuie sa fac o calatorie acolo unde e el,si sigur o sa afle ca vin si ma va cauta, atunci ar trebui sa anunt autoritatile din localitatea de unde e el, sau sa depun o plangere pentru amenintare in localitatea mea.Eu chiar nu am chef de scandaluri si certuri,daca ma duc acolo, nu am treaba cu el, dar el a zis ca nu am ce cauta acolo ca ma baga in spital.

1 răspuns:
| FallingLeaves a răspuns:

El nu stie ca tu vii decat daca ii dai de stire cumva. Incearca sa il ignori si sa iti faci poze cu alta fata (poti ruga o amica) si sa le pui pe fb. Astfel, ar ava un motiv sa creada ca tu nu mai esti implicat emotional pentru actuala si fosta ta iubita. Totusi, daca aveti peste 18 ani, ar fi ok sa anunti autoritatile.