Din ce spui este posibil sa fi fost afectat de fumatul pasiv.
Daca analizele confirma ca ai fost sub influenta drogului o sa fii condamnat penal. Indiferent de condamnare permisul de conducere o sa-ti fie anulat si vei putea obtine altul dupa trecerea a 6 luni de la executarea pedepsei inchisorii sau a amenzii penale sau 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare la inchisoare cu suspendarea executarii sau amanarea pedepsei.
Daca esti confirmat pozitiv incearca sa inchei un acord de recunoastere a vinovatiei si sa fii condamnat cu amenda penala redusa cu o treime.
Ar fi bine sa-ti angajezi un avocat, cel mai bine unul specializat in asemenea cazuri.
Dacă analizele de sânge ies pozitive nu prea mai ai nicio șansă să rămâi cu permisul.
Nu poti contesta analizele, cum sa faci iar? Ei iau in calcul analizele de atunci, nu sa le faca iar cand nu mai ai nimic in sange, ar fi culmea.
Ai fost fumator pasiv, de aia te-au gasit asa.
Discuta cu ei si zi-le cumva. Si asta asa ca paranteza vezi ce inseamna sa ai anturaj din asta? Unde te duce.
Sau ia un avocat, dar ala costa destul.
Am impresia ca nici parintii nu te vor crede ca n-ai tras si tu.
Ca asa poti zice orice! Toti care iau zic ca n-au luat.
Greu sa te creada ca nu ai tras fiind in anturajul care a tras.
Cum dovedesti ca nu ai tras?!
Cum dovedeste avocatul ca nu ai tras? Procurorul te acuza, judecatorul poate zice ca asa e, se bazeaza ca nu exista vreo dovada ca ai tras sau nu. Avocatul nu va avea o baza pe care sa se sprijine ca in alte cazuri.
Mda, fumat pasiv...si cum dovedim?
Cred ca e cum zice Ioandelasal, daca te gaseste pozitiv, sa zici ca ai tras si aia e, ca scapi mai ieftin. Ca pentru ei poate fi o vinovatie nerecunoscuta sau una recunoscuta, si atat.
Dar intreaba un avocat intai sa fim siguri.
Asa ca si aia "aaa, nu stiam de drogurile din masinea mea de sub scaune! Nu is ale mele, nu stiu cine le-a pus acolo".
Arata tu ca nu le-ai pus tu acolo.