Salut.Bilele de arme AirSoft nu sunt grave.Singurul dezavantaj e ca pisca daca nimeresti pe cineva.Deci nu cred ca pot sa ai ceva problema cu ele.E ca si cum ai trage cu arme de paintball! Sper ca ti-am fost de folos
P.s Si eu am 13 ani si am si eu pasiune pentru arme, chiar bunicul meu are o arma de vanatoare verde.
Mai astept raspunsuri, multumesc ori cum dar daca imi poti raspunde din nou. voiam sa stiu daca mai trebuie sa folosesc gaz pentru bilele de metal ca am inteles ca se va deteriora repede pistolul daca nu folosesc gaz, dar fiind co2 am inteles ca este rezistent si numai trebuie gaz. dar vreau sa stiu de la cineva care stie mai bine decat mine
Pai armele Airsoft au Co2 deci nu cred ca trebuie, doar la alea de iefinte de la tarabe.Da de unde vrei sa cumperi?
Vreau sa cumpar depe okazii, uite aici link-ul cu pistolul:
http://www.okazii.ro/......a115396918
Costa 300ron, deci nu cred ca se poate numi foarte ieftin fata de celelalte la 60ron.
Bun. In primul rand nu iti trebuie nicio port arma. Asta se foloseste pentru armele adevarate cu gloante reale. cred ca iti imaginezi... Airsoft este doar o replica REALA a unei arme doar ca e facut din ABS sau Metal, dar care trage cu Bile de carbon de 0, 20, 0.23 sau de 0, 25. NU SUNT LETALE, depinde unde ochesti... Ideea e sa nu indrepti inspre oameni. Daca dai cu bile de metal in oameni ai ras-o de pe fata pamantului ca sunt periculoase. mi-a intrat mie o bila de carbon sub piele de aproape si mi-am scos-o cu penseta. apai o bila de metal Doar ca nu poti sa cumperi tu, intr-adevar ai nevoie de 18 ani, dar daca tactu cumpara pe numele lui o sa fie OK. DOar ca aia de la AIRSOFT au obligatia sa iti zica ca nu stiu ce aliniat 40 sub categoria j nu stiu ce panarama. ca nu ai voie sa iesi pe strada cu arma. poti crea panica si tactu ajunge la puscarie si tu scoala de corectie.
Asa si? cumparati. Dar ai mare grija cu politia. trebuie sa ai peste 18 ani, dar daca stii cum sa faci sa nu te prinda e bine. SuCcEs!