| Anonim1289 a întrebat:

poti transporta o tigara electronica cu avionul respectand politica companiei de zbor dar persoana in cauza care transporta tigara electronica este minora, va avea probleme la check-in?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o problema, o poate transporta.

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat tigara electronica este interzisa minorilor, tu ce crezi, pentru tine vor face o exceptie cei de la vama?

| Violleta2022 a răspuns:

"Articolul 8.4.2
Nu trebuie să includeți în bagajele verificate bani, bijuterii, metale prețioase, chei, camere foto, dispozitive electronice personale (PED) *, cum ar fi laptopuri, telefoane mobile, tablete, țigări electronice, ceasuri, baterii de litiu de rezervă *, medicamente, ochelari de soare, lentile de contact, documente negociabile, titluri de valoare, țigări, tutun sau produse din tutun sau alte obiecte de valoare, documente comerciale, pașapoarte și alte documente de identificare sau eșantioane"

sursa:
https://www.ryanair.com/......rticolul-8

| Holiday a răspuns:

Poti transporta tigarea electronica in avion. Nu face parte din obiectele interzise in bagajul de mana, cu atat mai putin in cel de cala.
In plus, nu exista nici o lege care sa sanctioneze fumatul daca esti minor.

| Mayaaaaaaa14 a răspuns:

De transportat Țigara electronica știu ca se poate, dar in legătura cu persoanele minore nu știu ce sa zic.

| RStar a răspuns:

Din cate stiu daca vrei sa transporti o tigara electronica trebuie desfacuta piesa cu piesa sau partial. Nu va avea probleme la check-in persoana minora.

Întrebări similare