Nu au voie.
Conform L.349/2002, pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART. 3. (1) Se interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. De la prezentele prevederi fac excepţie celulele pentru deţinuţi din penitenciarele de maximă siguranţă.
(1^1) Se interzice complet fumatul în unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi în cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului, de stat şi private."
Nu inteleg de ce nu ar avea profesorii voie sa fumeze in pauza, adica in timpul lor liber adulti fiind asumandu-si obiceiul asta. Eu in generala si in liceu am avut profesori care fumau afara. Nimeni nu avea o problema cu asta. Pana la urma e strict problema lor daca fumeaza in pauza, nu comit vreo ilegalitate, e interzis sa fumeze in interior.
Nu stiu daca se gandesc unii, poate nu reuseste sa se lase de fumat din motive medicinale, nu ma refer la ierburi.
Ar fi fost frumos sa fumeze in spate.
tancaumaria întreabă: