| StefanCristi a întrebat:

Salut tpu.ro. Când eram mic am avut epilepsie, a dat un baiat cu bicicleta peste mine la 3.4 ani cam așa, mi-a povestit mama, dacă mi-am revenit pot da de carnetul de condus pe viitor?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, din pacate nu poti conduce niciodata masina, fiindca cei cu EPILESIE nu au voie sa sofeze niciodata, putand face criza oricand si omori pe toata lumea.

| StefanCristi explică (pentru Violleta2022):

Păi pe net eu am citit că dacă au trecut 10 ani și în tot acest timp nu a mai luat nici un fel de medicament pot conduce iar eu am de peste 10 ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru StefanCristi):

Pe internet sunt postari false, facute de ageamii.
Odata ce ai avut Epilepsie odata, creierul tau este predispus sa mai faca si alta data, cand nimeni nu stie, de aceea celor cu EPILEPSIE nu li se permite elgal sa ia niciodata permis auto.

| StefanCristi explică (pentru Violleta2022):

Păi am poftă de mâncare

| sierra1 a răspuns:

Decizia dacă ești sau nu apt de permis ți-o dau medicuii când te consultă, pe viu nu online

| StoicAnalysis a răspuns:

Abia dupa minim 5-6 ani fara crize si fara tratament medicamentos poate sa-ti de-a doctorul voie. Iti spun din propria experienta.

| StefanCristi explică (pentru StoicAnalysis):

Eu am luat medicamente depachin 100 de pe vremea acea

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StefanCristi):

Eu si acum iau depakine de 500 chiar daca am 6 ani de cand nu am mai facut o criza. Tratamentul ti-l opreste treptat un neurolog si abia dupa inca 5-6 ani fara medicamente, poti sa incerci sa vorbesti cu doctorul sa iti de-a voie sa conduci.

| StefanCristi explică (pentru StoicAnalysis):

Păi neurologul mia oprit medicamentele e mai bine de 10 ani

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StefanCristi):

Daca nu ai mai facut o criza de atunci, mergi la neurolog si vezi ce-ti zice.

| StefanCristi explică:

Mi-a murit bunica pe 28 August 2024 și când îți moare bunica sau bunicul nu se bărbierește nu? eu așa știu cât ești în doiu nu te bărbierești