Tocmai asta e, ca Nu exista niciun articol de legea care sa reglementeze nivelul minim de studii, caz in care, atat timp ca stii sa scrii si sa citeste pentru a putea da examenul nu ai nicio alta restrictie
Si stirile acelea de rahat de la tv sunt doar minciuni si rating?
Stirile prezinta propuneri si intentii ale unor deputati. E drum lung de la o intentie pana la o lege intrata in vigoare
Nu exista si nu a existat nici o lege care sa prevada conditii de studii pentru obtinerea permisului de conducere.
De unde ai scos existenta prevederii legale cu 8 clase?
Acum vino cu articolul din lege... sau mai bine taci daca nu stii despre ce e vorba
Tu poti sa te chinui sa faci un mic research pentru cunostintele tale inainte sa te contrazici degeaba
Eu stiu legislatia rutiera... nu e nevoie sa fac niciun research. Tu trebui sa vii cu articolul din lege care dovedeste ca nu mananci rahat si nu dezinformezi lumea din dragul de a deschide gura cand nu stii nimic despre subiect.
Deci, astept cu mare interes articolul aprobat din lege... si pe urma faci gura mare pe aici
Prietene, legile se publica in Monitorul Oficial, nu in articole pe Facebook.
Eu am vazut un afiș la scoala de șoferi in care scrie ca iti trebuie 10 clase!
Afisul e afis, legea e lege
Unde pot vedea si eu legea concreta? Imi poti da articolul, dar ceva din 2017!?
Unde esti cu articolul ala din lege ca eu inca astept... sau acum tu faci research ul?
Pana acum am gasit doar stiri, nu si legea, dar am zis ca nu strica sa intreb!
LisaJulie întreabă: