Da, conform Ordinului MAI nr.268/2010 privind examinarea pentru obtinerea permisului de conducere, citez:
"Art.12.(1) Candidatii declarati respinsi se pot prezenta in vederea programarii pentru o noua examinare numai dupa o perioada de cel putin 15 zile de la data declararii ca respinsi, dar nu mai tarziu de un an de la absolvirea cursurilor.
(2) Candidatii neprezentati se pot prezenta in vederea programarii oricand, dar nu mai tarziu de un an de la absolvirea cursurilor.
(3) Candidatii declarati admisi la proba teoretica, care nu se prezinta la proba practica intr-un termen de cel mult un an de la data absolvirii scolii de pregatire a conducatorilor de autovehicule, sunt declarati respinsi.
(4) In cazul depasirii termenului de un an de la data absolvirii scolii de pregatire a conducatorilor de autovehicule, examinarea pentru obtinerea permisului de conducere este conditionata de efectuarea unui nou curs de pregatire." Numai bine!
Da 15 zile lucratoare... nu stiu din ce oras esti. dar in orasul meu dai la sefu de la scoala de soferi (adica vb cu el ) 50 de lei si te reprorameaza mai repede aprox 5-7 zile
Eu intreb daca pot depune dosarul exact in 15a zi.