Nici eu nu sunt de acord insa nimeni nu cred ca e de acord! Deci nimeni nu va vota! Si chiar nu cred ca se va pune legea asta!
Nici eu nu sunt de acord, dar nu cred ca au pus in functiune legea aceasta. daca esti copil ca si mine, n-ai ce face decat sa te duci la scoala pe timp de vara.mie mi se pare o prostie imensa! dar nu mai avem ce sa zicem...
Eu am auzice ca se ia o luna nu 2 saptamani. oricum e scandalos e o prosti demna de ministru nostru. daca o sa faca asa o sa stau acasa si sa-i dau in masa de prosti
Asa se propune...Cica iarna absenteismul e mai mare si bla bla, adevaratul lor motiv: pentru a economisi ei banii de calddura. Insa nu sunt de acord profesorii, elevii si parintii. Sa speram ca ne vor asculta opiniile, in fond noi suntem cei implicati.
Niki eu Dobitoki adica mie deja mie cald la scoala da in vakanta de vara Mama si acum ne pun in vakanta de iarna Ce dobitokii Gata le deklar razboiiiii Ms ca miai sp ca eu nu am stiut :*
În anul şcolar 1998-1999 s-a făcut şcoală până pe 25 iunie şi anul următor şcolar a început la 1 septembrie. Şi, ia ghici, noi cei din generaţia de-atunci nu ne-am mai plâns atâta.
Ie-te eu o să muncesc toată vara că n-am drept de concediu şi nu mă mai plâng.
Vi se pare că-i greu, staţi s-ajungeţi la facultate!
Pot sa fac absente si sa imi scada media la purtare dar nu ma duc vara la scoala! mai bine ma duc in vacanta la mare si la strand sa ma racoresc decat sa stau la ore!