| BlackHear7 a întrebat:

sper ca am ales bine categoria, m-am angajat la un depozit ca manipulator de marfa pe data de 5 august, am lucrat pana pe 25, pe 15 am luat 3 mill, iar pe 25 am incetat munca din cauza unei controloare, problema mea e ca nici acum nu mi-au dat banii munciti de pe 15 pe 25, Ar trebuii sa-mi faca lichidare dar cand se poate face asta? Cand ar trebui sa iau banii? Unde le-as putea face o reclamatie?

Răspuns Câştigător
| express11 a răspuns:

Te duci la ei, si probabil ti-i da acum la lichidare, depinde cand, si pe ce date luati banii-lichidare avans. daca nu le faci reclamatie la itm-ul din orasul tau.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod normal vei primi restul de bani pe data cand ii primesc angajatii.
Intereseaza-te cand este ziua de salariu. Daca nu ii primesti poti reclama la ITM s, daca nu se rezolva, la instanta de judecata.

| express11 a răspuns:

Inspectoratul teritorial de munca

| Mihai04Radu a răspuns:

Http://itmonline.inspectiamuncii.ro/itm/welcome.do aici poti sa te adresezi sa-i faci o reclamatie ati da avocat din oficiu bani de salar dobanda aferrenta+ daune morale. funda

| Anonim1234555 a răspuns:

In mod normal trebuia sa ii fi primit pe toti luna urmatoare in 15, dar asa poate lasa toleranta pana in 15 si atunci iti vor da si restul de bani.