| TesticeAur a întrebat:

Salut TPU, stie cineva daca iti iei teapa in Germania tu esti in Romania iti mai poti recupera banii cumva? Va rog, ajutati-ma trebuie sa ma operez zilele astea si nu imi ajung banii de operatie. Am muncit 2 luni in Germania si dupa calculele mele cu chiria si cu ce am mancat mai trebuia sa primesc 1300 de euro dar nu mi i-a dat inapoi, fratele meu a ramas acolo dar nu i-a dat nici lui banii mei.
Din pacate am realizat prea tarziu ca n-am semnat un contract real.

Sunt tanar, habar n-am avut. Trebuia sa ma informez, dar e vreo solutie prin care pot depune vreo plangere sa-mi primesc inapoi banii munciti? Acolo in fiecare zi faceam o prezenta si notau ei cate ore am muncite.
Si acum la final i-au zis fratelui meu ca am doar 30 de euro de luat.
Va rog nu va dati cu parerea sau ziceti chestii inutile doar ajutati cu ce informatii aveti, as aprecia mult. Deja sunt destul de distrus mintal, n-am nevoie de glume proaste sau de raspunsuri sarcastice. Am recunoscut deja ca am partea mea de vină fiindca nu m-am informat, dar am plecat in graba cu dorinta sa fac rost de banii de operatie.
Mi-am distrus sanatatea acolo doar ture de noapte, n-am dormit si nu m-am odihnit deloc.
Am nevoie neaparat de banii mei, va rog ajutati-ma.
Chiar daca pentru unii din voi 1200 de euro nu sunt cine stie ce bani pentru mine inseamna foarte mult, in momentul asta e viata mea in joc.

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-ai raspuns singur.
„Din pacate am realizat prea tarziu ca N am semnat un contract real". Adio bani.