Contractul de vanzare-cumparare nu se reinnoieste, este destul un contract incheiat. La ce te referi de fapt?
Pai cand cumperi un auto ai 30 de zile la dispozitie sa o treci pe numele tau si daca nu am cum in alea 30 de zile sa o trec pe numele meu, am inteles ca se poate reinnoi contractul ca sa nu am probleme sau ceva de genul asta
Ce fel de contract ai facut? Si vanzatorul nu si-a radiat masina?
Pai problema asta e ca inca nu am facut contractul de vanzare-cumparare pentru ca ma mai gandesc ce sa aleg intre opel vectra a (este proprietar in acte ) si bmw 318 (nu este proprietar in acte si are coar contract de vanzare cumparare si rca-ul pe numele lui) si baiatul cu bmw-ul a zis ca se poate reinnoi contractul etc daca nu pot sa o trec pe numele meu in alea 30 de zile...acum nu stiu ce sa fac ca m-a bagat in ceata de tot
Daca se face contractul de mana, fara a fi inregistrat nicaieri, acesta se poate face iarasi sau sa se incheie un contract-tip, daca va intelegeti.
Judeca bine, vezi sa existe toate actele necesare, in asa fel ca sa-l poti inmatricula pe tine.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: