| 0RASPUNS0 a întrebat:

Salut TPU. Un prieten de ai mei a furat un telefon...în mall a așteptat sa se întoarcă puțin persoanele acelea și după a luat telefonul și a fugit. Sunt șanse sa îl găsească politia? Eu i-am zis sa îl vândă cât de repede poate chiar dacă nu este okey ce a facut

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca prietenul esti tu. Uite aici intrebarea ta mai veche.

https://www.tpu.ro/......-cand-imi/

| Violleta2022 a răspuns:

Da, toate sansele sunt sa-l prinda, fiindca telefonul are un cod care-l blocheaza si posibil tracking device pe el. Nu mai spund e camerel de luat vederi din magazinul de telefoane si cele din mall, de pe culoare.
Cum il deschide are sanse sa se activeze trackingul si cei de la cetrul de telefonie stiu exact locatia unde pot trimite Politia.

Ma si amuza prostia hotilor astora, care cred ca au furat un telefon de acum 10 ani care nu se putea gasi...
Pacat, sa faci 3-4 ani de puscarie, pentru un amarat de telefon!

| Violleta2022 a răspuns:

Pana la urma vad ca tu esti ala care ai furat...

"în 10 Iulie | 0RASPUNS0 a întrebat:
Salut TPU. Dacă am făcut ceva ilegal și am fost surprins de camerele video pot fi prins la politie atunci când îmi renoiesc buletinul?"

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca e el, nu stiu de ce nu recunoste. Ai furat aia e, se mai intampla.
Sa nu mai repeti, asta conteaza, sau zici asa ca altul a furat, dar nu lasi urme la alte intrebari sa fi prins ca minti.

Sau nu se stie daca ce a facut el, e cazul asta cu telefonul, poate a facut altceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Nici un hot nu va recunoaste cand face ceva rau!
Dar cand este prins cauta scuze si motive sa scape...

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Aici poti recunoaste, ca nu stie nimeni cine esti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da, sunt șanse, căci sunt camere de luat vederi care au înregistrat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cate camere de supraveghere are un mall, in cateva ore va fi in audieri, daca pagubitul e suficient de civilizat invat sa depuna plangere.

| Mosotti a răspuns:

Sunt sanse sa-l gaseasca ca-s camere acolo, dar daca tu nu erai acolo si nu ai nici o treaba, bine ca i-ai zis sa-l vanda cat mai rapid.
Desi daca se vede pe camere, degeaba il vinde.

| gabicoo a răspuns:

În Mall sunt camere video peste tot! Depinde daca cel căruia i s-a furat telefonul mai tine minte unde l-a "pierdut"!

| VoidEternal a răspuns:

Sigur era un prieten?

| Brizbriz a răspuns:

Nuuuuuuuuu, nu ii spune sa il vanda, spune-i ca e frumos la mititica in perioada asta a anuluihee hee
ca o sa il gaseasca, REPEDE

| Mosotti a răspuns (pentru Brizbriz):

Lasa sa-l vanda, ce are? Dar daca-l vede pe camere, il prinde oricum.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Denunta-l repede la politie, ca sa nu ai si tu probleme cand il vor prinde.

| Mosotti a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

De ce sa isi vanda prietenul? E frumos? El nu are nici o treaba cu ce a facut prietenul, nu era el acolo, el nu are de ce sa aiba probleme.

| Yuoia a răspuns:

Politia il va prinde inainte de a vinde telefonul.
Toate mall-urile au mai multe camere de supraveghere. Nu le va fi greu.

| MrAM a răspuns:

Sanse sunt, acum daca se oboseste si in ce masura sa-l caute politia e partea a 2a