Nu te poate obliga.
Refuzi politicos și dacă nu-i convine spune-i să-ți sune părinții
Refuz politicos pe baza la lege, nu ca e el profesor si ma.impresioneaza, salut
Buna.Eu cred ca acei colegi posteaza oricum poze si povesti pe social media, deci nu prea inteleg problema daca apar in niste poze in cadrul unor activitati sustinute si organizate de o institutie de invatamant.Ce spui tu acolo se refera la persoane fizice.
Trebuie sa iti dea un acord de fotografiere si sa spui daca esti sau nu de acord astfel nu are voie sa iti afiseze imaginea pe internet!
Salut, în primul rând era vorba de un apropo sa spun asa nu am. spus eu sau careva ca nu dorește sa apara in acea poza, cum respectam legii si alte chestii asa avem si noi ca elevi, si ca oameni care traim in societatea asta niște drepturii legale. M am referit strict la chestia ca a spus el ca vezi doamne nu scrie nici unde ca noi putem refuza in aparea in poza si a inceput sa se contrazica, ca nu exista si asa mai departe. Cum noi ca elevi respectam regulamentul lor unii elevii nu toții, asa dorim si noi sa ni se respecte cerintele care sunt prevazute in lege. in caz
Da, se poateaza ei pe social media, nu i posteaza nimeni fara acordul lor
Ok, dar sa stii ca legea este interpretabila. Arata pragraful care scrie ca e interzis pentru scoli si licee sa publice poze cu elevi, pentru ca ce ai trimis mai sus e scris asa la general.
Aici este vorba de legile GDPR, dar la inceput de an scoalr sau la inscrierea la scoala sa fi semnat deja
Esti in afara subiectului rau de tot, avem nevoie de mai multi oameni ca tine în țara asta, bravoo
Din moment ce tot insisti cu asta, e clar ca si tu te afli printre cei carora nu le convine situatia.Cred ca am aparut in sute de poze in 12 ani ani de scoala, plus 6 de facultate, si n-am murit.
Da, daca sunt eu asa al draq si n am dormit bine si prin lege n-am chef sa fac poza ce zici? Ti se pare ca sunt sclavul profesoriilor?, Daca esti femeie iti recomand sa mergi sa speli vase nu sa comentezi
Urmareste niste documentare, sa vezi ce inseamna sclav. Deocamdata esti doar un pusti cat se poate de privilegiat, care doar se alinta. Vezi ca te asteapta pe tine vasele, dupa ce iti faci temele.
Uite probabil puștiu asta o sa iti gandeasca tie viitorul☹️, ce zici? Tocmai ca s puști si asa avem nevoie de ajutorul vostru nu sa ne trageti în jos, sa ne ajutati da stiti sa comentati cu 3-4 bășâinii.cate mai ai si tu, iti dau block ca daca erai o persoana normala nu statea i aici sa te certi cu un "puști", cearta te n mortii tai cu aia din parlament nu cu "puștii" tocmai de asta generatile o iau la vale din cauza voastra
fundata32332 întreabă: