Spațiul din jurul blocului condominium- asociație de propietari este proprietate comună a locatarilor. În acest caz, utilizarea lui ca loc de parcare, repartiția se stabilește de către adunarea generală a propietarilor și nu la decizia discreționară a unui locatar, șef de scară. Asta să îi spui.
Din ce stiu eu de la primarie se poate inchiria maxim 1 loc pe apartament. Tu parcheaza masina acolo sa cheme politia locala daca are acte legale pe locuri.
Mulțumesc frumos de răspuns!
Deci tu ai vorbit cu ea dar nu ai discutat cu ea ce ai scris pe aici? Tie rusine sau ce anume? Ati fost fata in fata, trebuie sa-i spui sa arate unde scrie cas alea ei, si appoi toti din blocu vostru are dreptu la acele parcari in mod egal sau fctie de marimea aptm, asa este logic.
Asa ca fa-ti vant si du-te si abordeazo cu mai mult curaj, daca guita dai si 2-3 perechi de palme
Uite de aia a ramas ursul fara coada!
4 masini la o familie? Si apoi se plang de lipsa locurilor de parcare.
Fa cum ti s-a spus mai sus.
Puteai pur si simplu sa parchezi masina acolo indierent de ce spune ea. Atata timp cat locul de parcare nu e delimitat si nu are nici numarul de inmatriculare scris inseamna ca nu e al nimanui. Si chiar daca ar fi al ei, si sa zicem ca cheama politia, pur si simplu spui ca nu stiai pentru ca nu scrie nicaieri in parcarea aia ca locurile ar fi ale ei.
Ce nu inteleg eu, este cum poate ea sa aiba 4 locuri de parcare cand normal se ofera un loc de parcare pe apartament. Are 4 apartamente?