Legal nu e, in legislatie scrie ca nu ai voie sa aduci modificari fata de cum a iesit masina din fabrica fara a fi omologate R.A.R
NU! Nu este legal sa faci aceasta chestie, poate sa iti ia puncte si sa iti dea amenda
Nu ti-au convenit raspunsurile la intrebarea anterioara de ai postat-o iar? Sau astepti raspunsul care te aproba? Ti-am raspuns ca este ilegal ce vrei tu sa faci.
Tu chiar nu stii legislatia rutiera?
Modificarea sistemului de semnalizare constituie contraventie si poti fi amendat.
Stiu destul de bine legislatia. Daca ai citi din nou intrebarea, vei vedea ca am explicat de ce am vrut sa fac asta. Mersi de raspuns
In europa toate masinile au semnalu de pe spate de culoare galbena, deci asa cere legea.De ex d aca aduci din america o masina trebuie sa-i schimbi stopurile pe spate ca acolo majoritatea le au rosii.Altfel nu tio inscrie, deci daca te vede politia normal te opreste, nu este legal.Aia e europa o balaceala de uniune, cu legi idiote ca de fapt asa cum is si cei care o conduc. deci se pare ca nu-i legal.Acum sincer mie imi plac mai mult galbene decat rosii, nu stiu de c e fac aia rosii, se vede urat de tot mai ales cand le folosesti.Bine ca tu din masina nu vezi dar ala din spate stii cum apare? Naspa de tot apesi frina si un stop e rosu sta aprins tot timpul si alatu cai pus semnal blincane ca la neoameni, dar na fiecare cu cel doare, mie personal nu mi se pare deloc estetic.Ar trebuie ca legea sa te lase pentru ca statu ar cistiga bani din asta, dar aia nu se pricep se pare decat la furat
An0nimul209 întreabă: