Este destul acordul parintelui la care ti-a fost stabilit domiciliul, dupa cum spui acesta este mama ta.
Nu cred ca pentru asta tatal o s-o dea in judecata si chiar daca ar face asta nu are sanse sa castige doar pentru atat.
P.S. Gandeste-te bine ce faci, s-ar putea sa-ti para rau ca ti-ai facut tatuaj.
M-am gândit de ceva timp la fix ce zici tu și sincer să fiu totuși nu prea sunt hotărât pentru că nu îmi plac alea gen satanice sau cu diferite desenez, aș vrea să scriu ceva pe mâna care să însemne pentru mine, sincer să fiu nu prea aș vrea să îl fac de acum pentru că s-ar putea să mă plictisesc de el și să vreau mai multe (mai ales că îmi plac corpurile simple), oricum cred că cel mai bine ar fi să aștept să fac macar 17 ani și să mă hotărăsc atunci, mulțumesc mult pentru sfat!
Binecuvântatule , eu unul te sfătuiesc să nu îți faci nici un tatuaj. Nu e nevoie să faci cum spun eu. Faci cum îți spune conștiința.
Însă, hai să vedem realitatea.
Ce rezolvi prin faptul că îți faci un tatuaj? Cu ce te ajută în viață și în carieră? La ce este de folos un tatuaj banal? Care desigur că va costa ceva bănuți... Ce vrei tu sa demonstrezi cu tatuajul?
Frate... Toate acestea sunt deșertăciuni... Lucruri neimportante și de nici un folos.
Dumnezeu ne-a creat după Chipul și asemenea Lui.
Dumnezeu ne-a creat perfecți.
Cine ești tu să te răzvrătești împotriva Creației Lui?
Dacă lui Dumnezeu i-ar fi plăcut tatuajele, ne-ar fi făcut tatuați .
Prin faptul că tu vrei sa te tatuezi, e ca Și Cum te-ai revolta împotriva lui Dumnezeu, zicând că El nu te-a creat bine, ci trebuia să te creeze plin cu tatuaje.
Înțelegi ideea, prietene?
Hai, Doamne ajuta
FreddieM întreabă: