Buna.Vorbeste cu parintii sa te inscrie la diferite activitati din orasul tau sau intreab-o pe doamna invatatoare.Sigur vei mai gasi copii care se afla in aceeasi situatie si te poti imprieteni cu ei.
Plus, chiar ar fi nevoie urgenta ca parintii tai sa discute cu scoala si sa propuna activitati pentru ora de dirigentie, la care ar trebui sa participe inclusiv psihologul scolii, unde sa se vorbeasca despre marginalizare, discriminare, rasism si alte principii extrem de importante.Niciun copil nu ar trebui sa treaca prin asa ceva.Noi aveam astfel de activitati din cand in cand si pot spune ca ne-a prins bine in dezvoltarea ulterioara si in general la atmosfera colectiva.
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti suna la telefonul copilului : https://www.116111.ro/
Cum ai reusit sa-ti faci cont aici daca ai doar 10 ani?
Aici este de la 12 ani in sus.
Scrii prea bine pentru 10 ani pe care spui că ii ai.
Si filmele xxx sunt de la 18 plus, dar se uita chiar doar cei 18 plus?
Draguta mea mama e apartinatoarea contului ce te ambalezi asa
Fiindca TU nu ai voie deloc pe acest forum, neavand varsta legala!
O fi contul maica-ti dar nu ai voie sa scrii aici! Mami ti-a dat acordul sa ii folosesti contul? stie ce faci tu pe internet?
Hai iti dau un sfat, poate am mai multi ani ca mama ta!
Cele mai bune sfaturi le poti primi de la cei apropiati.Parintii in primul rand! nu ai sora mai mare cu care sa vorbesti?
In primul rind din intrebarea ei nu reiese ca e fată, daca e fata atunci trebuia sa spună.
Faptul ca se simte singura, iar nu singur, pare sa sugereze ca este de sex feminin.
Imi pare rau de situatia ta, dar legat de prieteni, vei realiza ce inseamna ei peste ani de zile cand vei creste, multi prieteni iti sunt prieteni cand au ei chef dupa care te arunca, acum esti mica si o sa treci prin multe in viata si prieteniile false nu trebuie sa te afecteze, cand vei deveni mai matura o sa realizezi asta
Daca problema e ca esti de alta nationalitate e posibil sa nu te simti confortabil nici la alta scoala. Ai putea cauta alta fata de aceeasi nationalitate ca tine si sa vorbesti cu ea, poate chiar sa te muti daca gasesti la alta scoala sau in alta clasa mai toleranta...
Parintii au discutat cu diriginta despre asta? Daca nu, poate incearca, sa-i mai sensibilizeze cumva.
De ce spui ca te-au folosit?
Ei, atunci ramane varianta sa vorbeasca parintii cu diriginta. Tu fii puternica, in multe clase asa se intampla, isi gasesc pe cate unul de care sa se ia si se uita la el urat ca e gras, ca e slab, ca e de alta nationalitate... mereu se gaseste ceva. Daca dirigintele este priceput, mai poate aplana aceste conflicte si sa le explice la copii exact ce ai spus tu, ca si tu esti un copil ca si ei. In ceea ce te priveste, incearca sa fii deschisa daca va vrea vreunul sa se impace cu tine. Tradari in prietenii se intampla tuturor, nu te da batuta.
Pe unii ii vorbeste pe la spate toata tara si vad ca nu au stressuri... tot vin la televizor.
Stii cum se zice: te vorbesc pe la spate pentru ca acolo, la fundul tau, este locul lor. Nu-i mai baga in seama, vezi-ti de scoala ta si da-i incolo! Locul tau e acolo la scoala, iar ei vor accepta asta intr-un final. Ignora-i si trateaza-i fix asa cum merita.
De unde esti?
Bună.
Stai liniștită, colegii tăi sunt invidioși că ești mai frumoasă decât ei! ( Sau că nu pot accepta alți oameni din alte părți ale lumii) Dacă vrei prieteni, du-te la un club/curs. Acolo vei găsi prieteni/prietene care sunt de partea ta cu aceleași interese. Nu mai pune la suflet totul! Ești superbă. Nu contează dacă ești de o altă naționalitate!
Îți place să faci un sport? Du-te la un club sportiv. Acolo mereu găsești pe cineva care vrea să fie prieten/prietenă cu tine. Îți place să desenezi/pictezi? Du-te la un club artistic.
Mereu ia la tine un pix frumos și două de rezervă. Dacă consideri că dacă te muți la o școală e mai bine decât să stai la școala ta, mută-te. Dar, înainte să te muți, nu ai vorbit cu doamna învățătoare despre acestea? Dacă ai spus dar nu s-a schimbat nimic, mută-te!
O zi frumoasă îți doresc.
Salut, eu te as sfatuii [din propria experienta], aveam si eu bully la scoala, pur si simplu nu ii atrageam atentie la conversatiile lor jignitoare despre mine. Si a trecut, a si venit o fata nou in scoala si m-am inteles bine cu ea, si o tin la suflet pe ea si ea la mine sper, sa stii ca dumnezeu nu doarme, o sa te ajute el cumva. Sper ca te am ajutat.
Adi1987 întreabă: