In primul rand este o idee foarte proasta si am puternica impresie ca nu judeci cu capul. Te-ai intrebat ce vei face daca ramai insarcinata si-ti da cu piciorul sau cine va va intretine?
In al doilea rand parintii ii pot face plangere penala pentru act sexual cu un minor, conform Codului penal, citez:
"ART.220.Actul sexual cu un minor
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani."
Nu te luam im ras, dar sa spun ce se intampla.
Tatal tau va apela la politia. Iubitul e major poate face inchisoare pentru asta pentru ca se considera rapire.Iar daca a facut si sex, fapta e si mai grava. Parintii tai au tot dreptul sa tina departe de el
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Da, îl bagă la puşcărie. Să mor eu, am 16 ani, da aşa ţi-aş trage o bătaie, de să te ia dracu.
M-am săturat de fetele astea cu mentalitate de căcat, care gândesc cu ***, nu cu capu'.
Doamne' mare ţi-i grădina şi mulţi îi sar gardu'.
Cu ce o să trăieşti? Că ăla sigur nu câştigă bani, că abia şi-o terminat şcoala. Crezi că netu', pe care intri tu şi pui întrebări de căcat pe TPU, îi gratis? Hainele, locuinţa, mâncarea, îs gratis?
Du-te dă-te cu capu de un perete, poate te trezeşti.
Da.se numeste corupere de minori si se pedepseste conform legii deoarece esti minora.gandeste-te ca parintii nu iti vor raul! Daca va iubiti acum o sa fiti impreuna si peste 4 ani cand vei fi majora.
Succes!
Si de la varsta de 16 ani nu are discernamant si poate da o declaratie ca vrea sa stea cu el si nu e tinuta cu forta etc?
FreddieM întreabă: